Ingyenes a Total War Troy egy webáruházban, de sietni kell az aktiválással!

Tessék sietni, hölgyek-urak! A Creative Assembly játéka, a Total War Troy csak a mai megjelenését követő 24 órában lesz ingyenes!

 

Ahogyan azt pár hete már bejelentették, az Epic Games Store-ból ingyen vihető a Total War Saga új darabja, a Total War Troy, de csak ma, és csak 24 óráig! A The Creative Assembly stratégiai játéksorozatának új darabja ma került fel digitálisan a Fortnite-ot fejlesztő és megjelentető cég áruházába.

A felnyitási procedúra igen egyszerű, launcher-ben vagy böngészőben be kell lépnünk az Epic Games Store-ba, csatolt account-al vagy új, Epic Games account-al, rá kell klikkelnünk a játék beszerzésére, ki kell tölteni adatainkat, és már meg is vagyunk, lehet is tölteni. Ez azért is tök jó, mert ez augusztus egyik legígéretesebb új játéka.

Holnaptól az A Total War Saga: Troy is árcédulát kap, szóval tényleg érdemes gyorsnak lenni. (A játék egyébként 49.99 € lesz, azaz 17.200 Ft kb.) Emellett ma délután másik két játék is ingyenessé válik digitáálisan: a Remnant: From the Ashes és a The Alto Collection. Addig is további két cím ingyenesen beszerezhető, a 3 out of 10, EP 1: „Welcome To Shovelworks” és a Wilmot’s Warehouse.

A Total War Saga: Troy nem kisebb forrásból merített, mint az Iliasz, Homérosz epikus mesterműve, amely a trójai háborút dolgozta fel. Immáron mi, a játékosok is átélhetjük a jól ismert háborús konfliktust.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu