A Hyper Scape nyilvánvaló Assassin’s Creed Unity tisztelgése

A művész, aki a Párizsi Notre-Dame Katedrális digitális másának megalkotásáért felelt az Assassin’s Creed Unity-ben most a Hyper Scape művészcsapatának tagja.

 

Ezen a héten jelent meg a Hyper Scape, a Ubisoft válasza a népszerű battle royale zsánerre, s mindenki, aki játszotta a játékot szembesülhetett a Throne Hall nevű épülettel, ami egy az egyben a Notre-Dame mása. A 3DJuegos spanyol magazin beszélt ennek kapcsán Chris Pope-al, a Hyper Scape játékdizájnerével, s megvitatta az ikonikus épület jelenlétét Neo Arcadia-ban, s rá kellett jönniük, hogy egy tudatos és szándékos tisztelgésről van szó az Assassin’s Creed Unity előtt, mégpedig az ott is látható történelmi épület virtuális ábrázolása által.

„A végére nulláról felépítettük a Hyper Scape-et, de a Notre-Dame-ot tisztelgésképpen benne hagytuk.” – Chris Pope, a Hyper Scape játékdizájnere

Chris Pope azt mondta az interjúban, hogy mikor a koncepció kidolgozása és a fejlesztés megkezdődött, a vállalat más játékaiból használtak fel technológiai és művészi elemeket, és habár a játék idővel elindult a saját útján, s mindent nulláról újra alkottak a számára, a Notre-Dame Katedrálist a térképen hagyták, egyfajta tisztelgésképpen az Assassin’s Creed Unity előtt. Sőt, mint azt Pope kifejtette a spanyoloknak, az az ember, aki művészi direktorként dolgozott a Unity Notre-Dame Katedrálisán most szintén a Hyper Scape művészi csapatát erősíti, így hát a csapat úgy döntött, hogy az ikonikus épület a játékban marad, tisztelegve a 2014-es AC előtt.

A hihetetlenül részletes kidolgozású Párizsi Notre-Dame Katedrális rengeteg dicséretet és köszönetet kapott az Assassin’s Creed Unity-ben, miután egy tragikus tűzeset elpusztította a jellegzetes francia építmény nagy részét. A Ubisoft nagy mennyiségű adományt adott a Notre-Dame felújítására, az Assassin’s Creed Unity-t pedig odaadták a játékosoknak ajándékként, hogy ezzel ők is hozzájárulhassanak a kultúra és történelmi emlék megőrzéséhez. Ezek után talán már annyira nem meglepő a francia cég szeretete az épület felé, mely most így legújabb játékukban, a Hyper Scape-ben is felbukkan.

A Hyper Scape a héten jelent meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu