Az új SpongeBob, azaz SpongyaBob játék tarolt [VIDEO]

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated… A rekordhosszú cím mögött sikeres eladások állnak. De vajon mennyi példány talált gazdára?

 

Úgy tűnik, hogy a tenger mélyén, egy ananászban élő mesefigura legutóbbi videójátékos kalandja siker lett.

Néha egészen meglepőek tudnak lenni a játékeladások. Pontosan ez történt SpongyaBob esetében is, akinek legújabb játéka a híres Nickelodeon karakterre építve igen szép sikereket ért el. Egészen pontosan 1 millió darabot adtak már el a játékból, ami nagyszerű teljesítmény, főleg ha azt vesszük, hogy a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated csak júniusban jelent meg, azaz ezt a számot mindössze három hónap alatt produkálta a cím.

Az adatokat Lars Wingefor, az Embracer Group igazgatója közölte egy pénzügyi találkozón, ahol is a THQ Nordic üzleti részéről esett szó. A szám persze az összes platformot figyelembe véve született, így a PS4-et, az Xbox One-t, a Nintendo Switch-et és a PC-t, tehát mindent, amire csak a játék megjelent.

A játék tipikus esete annak, amikor a kritikusok éppenséggel nincsenek elájulva egy gametől, de a közönség oda van érte. Ezt a Metacritic értékelés is jól mutatja, amelyen a játékosok körében egy 9-es átlagot ért el a cím, míg a kritikusi értékelés komoly kontrasztban ezzel, a maga 68 pontjával.

Szép kis eladások, nem igaz? Nézzünk bele a játékmenet előzetesébe:

 

 

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu