Halo Infinite – Majdnem epizodikus játék lett belőle

A Microsoft elgondolkozott rajta, hogy epizódokra szeletelik a Halo Infinite-et, csak hogy ne kelljen elhalasztaniuk.

 

Végül hagyták az ötletet, s elfogadták a helyzetet: a Halo Infinite nem lesz Xbox Series X nyitócím.

A hét híre kétségtelenül a Halo Infinite 2021-re halasztása volt, amivel az Xbox Series X elvesztette legfontosabb húzócímét. Phil Spencer, a Microsoft Xbox részlegének elnöke részletezte a redmondi cég nehéz döntése mögött húzódó tényeket, felhívva rá a figyelmet, hogy ez nekik is legalább akkora csalódás, mint a játékosoknak.

A részleg feje a Gary Whitta’s Animal Talking műsorban vett részt. Itt beszélt róla, hogy több megoldás is felmerült a Halo Infinite roadmap újratervezésére. Az egyik ötlet az volt, hogy a játékot több darabra szelik, mintha csak epizodikus játék lenne, így a rajongók legalább kipróbálhatnák a játékot azon a napon, amikor az Xbox Series X megjelenik.

Spencer bevallotta, hogy ez az ötlet jó ideig ott volt a levegőben, csak hogy ne csússzanak át 2021-re, de 24 órányi gondolkodás után úgy döntöttek, hogy az nem az a Halo Infinite lenne, amit a fanoknak szánnak. A főnök, aki az Xbox legtöbbet látott arca, komolyan úgy érzi, hogy a helye döntést hozták meg, ugyanakkor bocsánatot kér leginkább várt játékuk elhalasztásáért.

A Halo Infinite talán nem is állt még készen, hiszen komoly kritika érte a látványt az Xbox Games Showcase-en való bemutatása után. A gameplay videó bizonyíték volt arra, hogy a játék nem a várt szinten állt még ilyen kevéssel a megjelenése előtt. Az internet közben Craig-en, a Brute-on nevetett. Éppen ezért inkább elhalasztották a játékot egy meg nem határozott 2021-es időpontra.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu