Hard Kill: Bruce Willis és Jesse Metcalfe együtt próbálják megmenteni a világot [VIDEO]

MOZI HÍREK – Bruce Willis új filmjében zsoldosok vesznek részt kőkemény harcokban, hogy az emberiséget megmentsék a pusztulástól.

Augusztus 21-én érkezik az USA-ban autósmozikba és streamingszolgátatók csatornáira a Hard Kill, amelyben Bruce Willis Donovan Chambers, egy hatalmas techcég multimilliárdos CEO-ját alakítja. Chambers cége egy olyan technológiát dolgozott ki, amely iszonyúan veszélyes, ha rossz kezekbe kerül. Éppen ezért egy zsoldoscsapatot bérel fel, amelynek vezetője Derek Miller (Jesse Metcalfe) egyébként egy régi ellenségével is szembekerül. A küldetés még rázósabbá válik, amikor Chambers lányát rövidesen elrabolja egy terrorista csapat, amelynek egyetlen célja, hogy a lányért cserébe megkapja a szóban forgó technológiát. Miller és csapata egyaránt kénytelen a lény megmentéséért és az emberiség megmentéséért is harcba szállni, miközben az idő ellenük dolgozik.

Matt Eskandari, a filmrendező nyilatkozata szerint a film kifejezetten a nyolcvanas évek B-mozis akciófilmjeit idézi, ahol az állandó fordulatok és az akciójelenetek dominálnak. A filmben a két sztár mellett szerepel még Natalie Eva Marie is, aki színésznői pályája mellett jól ismert pankrátor és fitneszmodell is.
Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu