Hitman III: VR-fejlesztői naplón a 47-es ügynök [VIDEO]

Az IO Interactive komolyan gondolja a Hitman III VR-támogatást – ne becsüljük alá a dán fejlesztőket.

Egy fejlesztői naplóban beszélnek arról, hogy milyen is lesz a Hitman III VR támogatás a PlayStation VR esetében, ugyanis jelenleg csak erre a virtuális valóság-headsetre jelentették be a trilógiának tervezett reboot utolsó felvonását. És ezúttal nem csak annyi lesz, hogy egy kis, rövid játékmódban vehetjük fel a már közel négy éve megjelent VR-headsetet: a Hitman III-at teljes egészében végigjátszhatjuk így, ami azt jelenti, hogy nem csak az új felvonásban látható helyszíneken használhatjuk a virtuális valóságban a zongorahúrt, hanem mindenhol – igen, az előző két rész területein is! Ilyen felvételeket is láthatunk a lenti videóban – nem viccel a stúdió (ami saját maga fogja kiadni a játékot), ez nem vitás.

„Az IO Interactive saját bevallása szerint a Hitman III a World of Assassination (A bérgyilkosság világa) trilógiának befejező része lesz, és itt is világkörüli útra indulhatunk, természetesen sandbox stílusban. A 47-es ügynök is visszajön, és ezúttal az Ügynökségtől (Agency) Diana Burnwood is támogatni fogja a legfontosabb szerződésekben. A pároshoz még csatlakozik Lucas Grey is, a kopasz hősünk (?) régóta elveszettnek hitt barátja is. A csapat célja a Providence partnereinek kiktatása lesz, de finomítaniuk kell a technikájukon a vadászat során.

[…] Mattias Enstrom, a Hitman III rendezője azt mondja, hogy a trilógia befejező része az első két felvonáshoz képest jóval sötétebb hangnemet fog megütni. A fő Hitman élményen túl több meglepő elemmel készülnek. Hakan Abrak, az IO Interactive vezérigazgatója pedig eléggé büszke a játékra, amit ezúttal NEM a Warner fog kiadni!”, írtuk még júniusban, a Hitman III bejelentésekor.

A Hitman III valamikor januárban fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Google Stadiára. Így a 47-es ügynök nem lesz a next-gen konzolok nyitócímei között. Nem baj, Master Chief sem teszi, ugyanis a Halo Infinite nem fog idén elindulni!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu