A Retro Studios tovább toboroz a Metroid Prime 4-hez

Ezúttal vezető producerre lenne szüksége a projektnek, ami elég aggasztó a Metroid Prime 4 fejlesztésének állapotára nézve.

 

Komolyan elgondolkodik az ember, hogy mi is történik a következő Samus Aran-kaland fejlesztése körül…

 

 

A Retro Studios, a Metroid Prime sagáért felelős stúdió Twitterre dobott fel egy új álláshirdetést, amely alapján vezető producert keresnek a Metroid Prime 4-hez. A betöltendő állás bizonyos kétségeket ébreszthet a játék állapotával kapcsolatban, melynek úgy látszik bonyolultabb a fejlesztése, mint azt Samus Aran, a fejvadász rajongói szeretnék.

A személynek, akit keresnek a Retro Studios-nál a nyakába kellene vennie az egész project vezetését Kensuke Tanabe és a csapat többi tagja mellett. A feladatkör magába foglalná a projekt előmenetelének lekommunikálását a nyilvánosság felé. Nem ez az egyetlen nyitott pozíció: a Retro Studios oldalán több nyitott poszt is található dizájnereknek, fejlesztőknek és animátoroknak.

Első pillantásra talán kicsit sok is a szabad hely a cégnél… Ez persze több dolgot is jelenthet. Talán az is lehet, hogy a Retro Studios több játékot is fejleszt egyszerre. Egyik álláshirdetés sem mondja ki nyíltan, hogy a Metroid Prime 4-hez keresnek munkatársakat, kivéve persze a fentebb említett vezető produceri állást, amelyet a tweet is hirdet. Ez persze ugyanakkor azt is jelentheti, hogy nagy pénzt készül befektetni a csapat a projektbe, de azt is jól mutatja, hogy a fejlesztés nem tart még ott, ahol a rajongók szeretnék.

A játékot 2017-ben jelentették be, a fejlesztés újraindításáról pedig 2019-ben szereztünk tudomást.

A Nintendo elég régen nem mondott nekünk semmit a Metroid Prime 4-ről, kivéve azt, hogy „a fejlesztés menetrendszerűen halad.” Az igazság pedig az, hogy a játékot 3 évvel ezelőtt jelentették be, majd 2019 januárjában, mivel nem voltak elégedettek az elvégzett munkával, a projekt újraindult és a Retro Studios-hoz került, azokhoz, akik a sorozat történetének egyik legsikeresebb korszakáért feleltek.

Mindaz, amit eddig láttunk csupán egy rövid kedvcsináló előzetes a játék logójával. A Metroid Prime 4 még mindig nagy hiányzója a Nintendo kínálatának.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu