Call of Duty 2020 – Hidegháborús témájú weblap indult

Rejtett Call of Duty 2020-hoz kapcsolódó weboldal kelt életre, amely igazolni látszik a hidegháborús korszakot, melyben a játék játszódhat majd.

 

Az oldalon egy retro televízión mennek videókazettáról 1960-as évekbeli történelmi anyagok.

A Call of Duty 2020 bejelentését megelőző reklámkampány már javában dübörög. Az Activision elkezdett infókat csepegtetni az új játékról, rejtélyes képek és most egy rejtett weboldal segítségével. Az oldalon egy hosszabb videó fut, amely úgy tűnik megerősíteni látszik az idei FPS hidegháborús korszakát.

Az oldal címe pawntakespawn.com/tv

Ha megnyitjátok az oldalt, egy asztalt láttok egy telefonnal, egy televíziókészülékkel és egy videókazetta lejátszóval. A lejátszón találtok egy kazettát. Vegyétek ki, és helyezzétek a lejátszóba. El fog indulni egy hosszú videó, amely az 1960-as évek fontosabb hidegháborús híreit szedi össze, kezdve az űrversennyel, a vietnámi háborúval, hűen a Black Ops koncepciójához, számok futnak kontextus nélkül.

A kazetta címkéjére az van írva: „1961-1962 v.1”, s 10 percnyi anyag fut rajta, ami egy ponton visszatekeri magát, majd újraindul. Feltételezhető, hogy lesznek még videók és még több információ ahogy a napok haladnak majd.

Köszönhetően a Bloomberg újságírójának, Jason Schreier-nek, tavasz óta azt is tudjuk, hogy a Call of Duty 2020 a Black Ops-sorozat reboot-ja lesz, és ősszel várható, minden csúszás és a járvány ellenére. Nem csak ezt fedte fel ugyanakkor az újságíró, hanem azt is, hogy a játékot a Treyarch fejleszti és nem a Sledgehammer Games. Pár hete az Activision maga erősítette meg, hogy a Treyarch és a Raven Software készítik a játékot.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu