Control – Az AWE DLC játékmenetének első 15 perce [VIDEO]

Control – Jesse több AWE-t fog látni ebben a DLC-ben, és ezek egyike a Bright Falls városkában található. (Ez az Alan Wake egyik helyszíne.)

 

A kiadó 505 Games és a Remedy Entertainment fejlesztőcsapata bemutatta a Control második DLC-jének, az AWE-nek első 15 percnyi játékmenetét egy Twitch közvetítésben, amely kiegészítő egyébként augusztus 27.-én érkezik.

Az AWE hivatalos jelentése: Altered World Event. Az angol lenyűgöző szó mellett máshogy is értelmezhetjük a címet: A, W, azaz Alan Wake…
A Control és az Alan Wake világa tehát most már hivatalosan is kapcsolódik egymáshoz!

 

Nézzük a videót, illetve azt, hogy mit írnak a kiegészítőről az Epic Games Store-on:

 

 

A The Bureau alaposan tanulmányozta az Altered World Event-eket, ezeket a különös természetfeletti jelenségeket az elveszett szektorban, ahol a DLC játszódik. Az adatokat titkosították, a tárgyakat lefoglalták, erejüket szabadon hagyták. Most, hogy a szektorba behatoltak, a tárgyak is elszabadultak.

Az AWE új történetet hoz a játékba mellékküldetésekkel, úgy fegyverekkel s módosításokkal a Control világába.

 

A Control elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re az Epic Games Store-on át. A Control Ultimate Edition, amelyik tartalmazza az alapjátékot és mindkét kiegészítőjét augusztus 27.-én érkezik PC-re a Steam-en át, valamint szeptember 20.-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra  és a PC-s Epic Games Store-ra. 2020 év végén pedig számíthatunk egy PlayStation 5 és Xbox Series X változatra is ebből a kiadásból.

Vigyázat: csak a Control Ultimate Edition lesz ingyenesen frissíthető next-gen konzolokra!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu