EA Play: új néven fut az Electronic Arts két szolgáltatása

Az EA Play nevet szokjuk meg, ugyanis több helyen is találkozni fogunk ezzel.

A kiadó közleménye szerint az EA Access, illetve az Origin Access Basic szolgáltatásokat augusztus 18-án, tehát kedden át is fogja nevezni. Az új név EA Play lesz. Az Origin Access Premiert is átkeresztelik: ezt az előfizetéses rendszert keddtől EA Play Pro néven találhatjuk meg. Nem véletlen az elnevezés: a júniusi EA Play Live elnevezés már erre utalt, így az E3-helyettesítő műsor a jövő felé biccentett az új elnevezéssel.

Az Electronic Arts kérdezz-felelekje szerint az EA Play minket tesz az élmény középpontjába. Hasznosnak tartja, hogy mindent egy brand alá rakjon, ugyanis ez egy fontos lépés a szolgáltatásaik egységesítésében, és szerintük ezzel biztosítani lehet: az EA Play-tagság révén lesz a legjobb játszani. (Vagy legalábbis mikrotranzakciókért fizetni.)

Az EA Play tagok exkluzív játékbeli kihívásokat és jutalmakat kaphatnak, a csak tagok számára elérhető játékbeli tartalmakhoz férhetnek hozzá, az új Electronic Arts-játékokat a megjelenésük előtt kipróbálhatják, illetve a kiadó régebbi címeihez is hozzáférhetnek. A digitális vásárlásokból tíz százalékos kedvezményt kaphatnak, legyen szó a teljes játékokról vagy DLC-kről.

Az exkluzív tartalmak, jutalmak a játéktól függőnek majd. Példaként Ultimate Team pakkokat hoznak fel (tehát szerencsejáték pl. a FIFA 21-ben…), korábban érhetnek el kihívásokat, exkluzív kozmetikai tárgyakat szerezhetnek a tagok és egyebeket. Ellenőrizni kell, hogy az EA-fiókunk email címes értesítései be vannak-e kapcsolva, mert a kiadó ezen keresztül tájékoztathat minket a fejleményekről (pl. Madden NFL 21, FIFA 21, Star Wars: Squadrons), ha nem akarjuk a játékok weboldalait felkeresni, vagy az EA.com hírszekcióját olvasni.

Az EA Play neve pedig EA Play Live lesz, mert itt mutathatják be a legújabb Electronic Arts-játékokat és itt közölnek fejleményeket a már megjelent játékokról. Szerintük szórakoztató módon kapcsolódhatnak a játékosok és a közösség a kiadó sikeres játékaihoz.

Szóval az Origin Access és az EA Access neveket felejtsük el. A Steamen is akkor majd így keressük, hogy EA Play.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu