Eastern Exorcist – Early Access Launch Előzetes [VIDEO]

Eastern Exorcist – Légy démonvadász Early Access által eme különleges játékban, amelyet állítólag legalább akkora élvezet nézni, mint játszani!

 

A Bilibili kiadó és a Wildfire Game fejlesztőcsapat kiadta előzetesét az Eastern Exorcist Early Access verziójának megjelenése alkalmából. A game egy közelharcra építő, sok-sok küzdelemmel teli kalandjáték lesz majd, amely most jelent meg PC-re a Steam-en keresztül.

 

Következzék az előzetes:

 

 

Most pedig jöjjön a Wildfire Game sajtóanyaga, amely kiemeli a játék lenyűgöző grafikai stílusát:

 

Az Eastern Exorcist-ban a játékosok egy keleti harcművész ördögűző felett vehetik majd át az irányítást, aki a kardjával küzd a démonok ellen. Keresztül verekedve magunkat képkockáról-képkockára egy démonoktól hemzsegő világon, túlélésünk vívótudásunkon múlik, melyet bevetve, a harcot nézni legalább annyira élvezetes, mint amennyire halálos az az ellenségeinkre.

Gyors és látványos óda ez az akció-kaland műfajához, amelyben a Wildfire Game igyekszik egyedi ízt varázsolni minden egyes összecsapásnak.

 

A játék kulcselemei:

  • Játssz képzett ördögűzőként a Káosz gonosz erői ellen, vívd keresztül magadat egy brutális világon, ahol minden összekuszálódott.
  • Kézzel rajzolt, tintával kifestett kínai ábrázolásmód, mely számtalan hangulatos jelenetet teremt.
  • Használd a kardodat, hogy legyőzd a démonok hordáit, kivégezve őket taktikus harc során, melyet képkockáról-képkockára rajzoltak meg kézzel.
  • Tapasztald meg az ördögűző komplikált, bánatban és örömökben gazdag útját.

 

Az Eastern Exorcist PlayStation 4-verziója később érkezik, PC-s Steam változata pedig Early Access (korai hozzáférés) keretein belül már elérhető.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu