Edge of Eternity – Elindul a JRPG bétája, előzetes [VIDEO]

Folytatódik a Midgar Studio játékának, az Edge of Eternity-nek fejlesztése remek írásssal, s egy élményfokozó új frissítéssel.

 

A JRPG rajongóknak szerencséjük van: az Edge of Eternity, a független Midgar Studio ambíciózus játéka béta-fázisba ért, s ezzel újdonságok egész sorát hozták el a játékosoknak, többek között spanyol nyelvterületre szánt nyelvi lokalizációt is. Ezen híreket alaposan őrizték, s nem fedték fel, amíg a fejlesztés véglegesen új fázisába nem ért.

A játék jelenlegi állapotában a játék több mint fele élvezhető, de ettől ne gondolja azt senki, hogy akkor a tartalom rövid. A jelenlegi béta során már minden felmerülő probléma nélkül bele lehet ölni akár 50 órát is a játékba. Az új update-el behozott fícsörökkel ez az idő még több is lehet.

 

 

A lokalizáció mellett a Midgar Studio mást is hozott: például teljesen megváltoztatták a csaták közbeni kamerát, újraírták az átvezetőket (jobb fényekkel, színekkel és szájmozgáshoz igazított lip sync-el), bevezették az új craft-rendszert, új küldetéseket adtak hozzá a játékhoz, emellett pedig változtattak néhány karakter dizájnján és javítottak jó pár bugot. A játék fejlesztése tehát folytatódik, és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megjelenhessen.

Az Edge of Eternity Kickstarter-en kezdte pályafutását még 2015, Early Access-e pedig 2018-ban indult. A stúdió, mely fejleszti Franciaországban található, és igen kicsi. A játék, melyre egyértelműen nagy hatással volt a Xenoblade Chronicles és a Final Fantasy, most csak 13.99 €, azaz nagyjából 4800 Ft a Steam-en, ára pedig nőni fog, amint a mostani akció lejár augusztus 21.-ével. Úgy tűnik, hogy jó idők járnak a JRPG-kre most PC-n, elég csak a Persona 4 Golden Steam-es sikerére gondolnunk.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu