Menu

Ghost of Tsushima: a rendező nem zárja ki a multiplayert a jövőben

Nocsak: csak nem folytatás lesz ebből?

A Ghost of Tsushima rendezője, Nate Fox a VentureBeatnek azt mondta, hogy a játékban mindig is Jin átváltozásának történetére koncentráltak (azaz a szabályokat betartó szamurájból a Szellemmé való átalakulását tartották szem előtt), és ebből adódóan magától értetődő, hogy egy egyjátékos élményről van szó. Ezután feltette a költői kérdést, hogy vajon a jövő mit tartogat magában a Ghost of Tsushimának?

Fox hozzátette, hogy a Ghost of Tsushima egy nagyon széles közösségnek szól. Nem akartak olyan nagy kihívást állítani, ami több embert kizárhat a történetmesélési élményből, vagy legalábbis abból, hogy Tsushimát felfedezhessék. Azt akarta a Sucker Punch, hogy a játékosok azért kihívás elé legyenek állítva, ha erre volt szükségük. Sok időt szánt a csapat a kardharcokra, hogy végül az nehéz, de fair legyen, és Fox szerint, ha megvan a korrektség, akkor fel lehet csavarni a nehézségi szintet is (pl. a támadások sebességével, a visszatámadási idő csökkentésével, vagy azzal, hogy milyen tempóban jönnek ellenünk a mongolok).

Az amerikai NPD csoport is közzétette az ottani piac júliusi teljesítményét. Ahogy várható volt, a koronavírus miatt tombol a piac (32%-kal több pénzt, 3,2 milliárd dollárt, tehát jó 960 milliárd forintot költöttek a játékokra, DLC-kre, hardverre). A hónapot – ahogy ez már jó ideje trend – a Nintendo Switch vitte. A hónap legjobban fogyó játéka pedig a Ghost of Tsushima lett (és ezzel a stúdió leggyorsabban fogyó játéka is… de ahogy mindig említjük: a játékipar növekszik, ez várható volt), de a Paper Mario: The Origami King is örülhet – a Switch-exkluzív „papírmasé Mario” a dobogó harmadik fokára jutott. Nézzük a top 20-at, zárójelben említjük, ha exkluzív:

 1.         Ghost of Tsushima (PlayStation 4)
 2.         Call of Duty: Modern Warfare
 3.         Paper Mario: The Origami King (Nintendo Switch)
 4.         The Last of Us Part II (PlayStation 4)
 5.         Animal Crossing: New Horizons (Nintendo Switch)
 6.         Ring Fit Adventure (Nintendo Switch)
 7.         Mortal Kombat 11
 8.         Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch)
 9.         Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo Switch)
 10. Sword Art Online: Alicization Lycoris
 11. Minecraft
 12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 13. Rainbow Six Siege
 14. New Super Mario Bros. U Deluxe (Nintendo Switch)
 15. MLB The Show 20 (PlayStation 4)
 16. Star Wars Jedi: Fallen Order
 17. Need for Speed: Heat
 18. Marvel’s Spider-Man (PlayStation 4)
 19. Assassin’s Creed Odyssey
 20. Call of Duty: Black Ops III

 

Nos, a Switch elég sok exkluzívval ott van, és a Breath of the Wild is annak vehető, de azért az kijött a Wii U-ra is. De nézzük akkor még a top 10-et a teljes idei évre kivetítve:

 1.         Call of Duty: Modern Warfare
 2.         Animal Crossing: New Horizons (Nintendo Switch)
 3.         The Last of Us Part II (PlayStation 4)
 4.         Final Fantasy VII Remake (PlayStation 4)
 5.         Ghost of Tsushima (PlayStation 4)
 6.         Dragon Ball Z: Kakarot
 7.         MLB: The Show 20 (PlayStation 4)
 8.         Resident Evil 3 Remake
 9.         Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch)
 10. Mortal Kombat 11

 

Azért itt a PlayStation 4 erősebb… igaz, az új Animal Crossing eddig túlszárnyalta a Sony-hadat! De Fox nyilatkozata csendben mintha arra utalna, hogy a Ghost of Tsushima folytatása nem kizárható, és így a PlayStation 5-exkluzív alkotás a jövőben akár multiplayer PvP-vel is rendelkezhet.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu