Siker a Risk of Rain 2 – Végleges változatát tömegek játszák Steam-en

A Hopoo Games játéka, a Risk of Rain 2 augusztus 11.-én futott ki Early Access-ből, és máris több mint 3 millióan játszanak vele Steam-en.

A Hopoo Games-nek, a stúdiónak, mely a Risk of Rain 2-ért felel minden oka megvan most a boldogságra. Miután a játék sikeresen hódította meg a játékosok szívét a mindig kockázatos Early Access alatt, most végre elérte 1.0-ás verzióját, s augusztus 11.-ével hivatalosan is megjelent. Jó hír az alkotóknak, hogy a játékosok száma máris átlépte a 3 milliót PC-n, a Steam-en, jelentették be Twitter-en.

A Risk of Rain 2-t mindenhonnan dicsérik, kritikusok és játékosok egyaránt. Egészen pontosan a játék értékelése Steam-en „extremely positive”, azaz 66,000 játékos ajánlja a játékot, 96%-a mindazoknak, akik véleményezték a cuccot. Már az Early Access (korai hozzáférés) időtartama alatt is folyamatos frissítésekkel látták el a játékot, fejlesztve azt.

 

 

A stúdió bejelentette, hogy tervben van a játék árának emelése azt követően, hogy az eléri az 1.0-ás verziót, ami most megtörtént. Ez persze teljesen logikus lépés lenne, de emlékeztetnénk mindenkit, hogy az áremelés még nem történt meg, így a játékhoz még mindig olcsón hozzájuthatunk. Augusztus 18.-ig 20%-os kedvezménnyel, 14.39 €-ért, azaz kb. 5000 Ft-ért megvásárolható ez a sikercím a Steam áruházában.

Egy közleményben, melyet a Hopoo Games adott ki augusztus 13.-án a Steam-en, a stúdió megköszönte a játékosoknak, hogy megvalósulhatott a végleges változat. Emellett a játékon dolgozó csapat azt üzente, hogy „nagyszerű móka volt nézni a közvetítéseket, olvasni a kritikákat, együtt lógni a Discord-on, s néha még multiplayer játékokban is részt venni a közösséggel.” A stúdió szoros kapcsolata rajongóival szemmel látható.

Mellette a készítők megerősítették, hogy folyamatosan dolgoznak a játék polírozásán, hibáinak javítgatásán, szóval a játékban fellelhető maradék problémára is gyors megoldást várhatunk. A Risk of Rain 2-nek igen karakteres a játékmenete, magas minősége okán 2019 egyik legnagyszerűbb loot shooter-e volt.

A Risk of Rain 2 augusztus 11.-én jelent meg PC-re Steam-en keresztül, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu