Meglepetés bukkant fel Nintendo-rajongóknak az Amazon-on

Az Amazon U.K. kilistázta a The Legend of Zelda: Skyward Sword-öt Nintendo Switch-re. A 2011-es Nintendo Wii-cím jönne Switch-re?

 

A The Legend of Zelda: Skyward Sword először Wii-re jelent meg 2011 novemberében. A mozgásérzékelésre felépített címhez Wii Remote és Nunchuck kellett, plusz a Wii MotionPlus add-on.

Még 2018. novemberében mondta egy Nintendo szóvivő az Eurogamer-nek: “Jelen pillanatban nincs nálunk tervben, hogy megjelentessük a The Legend of Zelda: Skyward Sword-öt Nintendo Switch-re.”

 

 

Az azért gyanús, hogy az Amazon U.K. listázása során egy dátum is felbukkan a megjelenéssel: “2030. január 1.” Ezt akkor láthatjuk, ha az “All Departments-en” belül keresünk rá a “PC & Video Games” területen, de nem jelenik meg egyáltalán, ha nem ezen a megadott szekción belül nézzük.

A Nintendo egyelőre nem jelentett be hivatalos Nintendo Switch verziót a The Legend of Zelda: Skyward Sword-ből.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu