Need For Speed: Hot Pursuit Remastered: megjelenési dátum egy újabb Electronic Arts-felújításnak?

Az Electronic Arts is lassan nekilát a régebbi játékai felújításának – erre már példa volt a Burnout Paradise újrakiadása.

Az Amazon Egyesült Királyságnak szánt weboldala Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is listázta a Need For Speed: Hot Pursuit Remastered-et. Linkelni egyiket sem fogjuk, mert azóta kapcsolt Jeff Bezos cégének angliai ágazata, és levették a listázást, de ez már túl késő… hiszen írunk róla. Mindegy is, a listázás szerint november 13-án, pénteken fog megjelenni a remaster.

Mielőtt felháborodna bárki is – nem, az Electronic Arts nem fogja meglépni azt, hogy kihagyja a PlayStation 4-et és a PC-t. Miért? Az eredeti Need For Speed: Hot Pursuit (ami nem azonos a Need For Speed III: Hot Pursuittal…) 2010-ben jelent meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re, PC-re, Androidra, iOS-re, webOS-re, illetve Windows Phone-ra. A Criterion Games projektje (az EA DICE és az Exient Entertainment segített azért nekik – utóbbi a Wii portért volt felelős) az 1998-as, PS1-re, illetve PC-re megjelent Need For Speed III: Hot Pursuit rebootja volt. Tehát egy rebootból csinálnak egy remastert. Ilyenkor kapargatják az ötletláda alját…?

Ha már remaster, akkor itt még megemlítjük a Mass Effect Trilogy Remastert. Erről korábban írtuk, hogy a GAME, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb videojáték-forgalmazó cége előrendelésekkel rendelkezett a trilógia PlayStation 4-es verziójára. A Redditen azt olvashatjuk, hogy a felújítás-pakkja először áttették szeptember 29-éről október 30-ára, majd placeholder dátumot kapott Shepard parancsnok történetének gyűjteménye – most már 2021. december 31-ét tüntet fel a GAME… ami eközben minden előrendelést visszatérített. Az előrendelést lemondó emailben – ahogy eddig is – N7-ként hivatkoztak a Mass Effect Trilogy Remasteredre.

Vajon az Electronic Arts (ami a minap jelentette be, hogy az EA Access és az Origin Access szolgáltatásait egy új név alá helyezi…) mikor fogja bejelenteni a Mass Effect trilógia felújítását és a tíz éve megjelent Need For Speed remaster megjelenési napját?

Forrás: Gematsu, PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu