Kiderült mikor jön Spider-Man a Marvel’s Avengers-be

A Marvel’s Avengers exkluzív Spider-Man karaktere csakis PS4-en és PS5-ön lesz elérhető, most már azt is tudjuk, mikortól.

 

A Marvel’s Avengers veszélyes játékot űz a rajongókkal: Spider-Man-t PS4-es és PS5-ös exkluzív karakterré tették játékukban, ami igen sok zavart okozott már. Egészen pontosan azt eredményezte, hogy az Xbox-felhasználók bojkottálni kezdjék a játékot a „barátságos és közkedvelt” Pókember hiánya miatt. Most azonban, mindezek ellenére már azt is tudjuk, hogy a csak PlayStation-re érkező eredeti Pókarc, a jó öreg Peter Parker mikor is jön valószínűleg.

 

 

Habár a Crystal Dynamics nem tett hivatalos bejelentést, a brit GAME áruház egyik képén ellőtte a karakter érkezésének időpontját. Egy Reddit felhasználó figyelt fel a képre, s hívta fel a figyelmet, hogy az alapján a Pókember DLC 2021. márciusában válik elérhetővé majd.

Akárhogy is, ez nem hivatalos bejelentés, inkább egy utalás, s az is lehet, hogy az áruházlánc tévedett. Azt is tudjuk, hogy az efféle szivárgások és hibák ugyanakkor egyre gyakoribbá válnak a videójátékos szektorban.

A Marvel’s Avengers szeptember 4.-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Később jön PS5-re és Xbox Series X-re is. A GaaS, azaz szolgáltatás alapú játék kiegészítő tartalmait sok kritika érte a közelmúltban. Nem csak Spider-Man exkluzivitása miatt, de azért is, mert bizonyos tartalmak csak mobilon lesznek elérhetőek.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu