Sam Fisher ismét játszható… de nem egy új Splinter Cellben [VIDEO]

A Ubisoft (ami amúgy a szexuális zaklatások miatt a cégen belül nyomozást indított, és azóta több fontosabb fejlesztő távozott, vagy akár ki is rúgták, mint például Ashraf Ismailt, az Assassin’s Creed: Valhalla korábbi rendezőjét…) direkt szórakozik velünk, ez most már nem vitás.

Nem vicc: évek óta várunk arra, hogy a francia kiadó egy régebbi IP-jét folytassa, ugyanis a Splinter Cell széria utolsó része, a Blacklist 2013-ban jelent meg. Egy teljes konzolgenerációval ezelőtt. Még csak remasterelést sem kapott a főhős, Sam Fisher. Nem, ehelyett például a Ghost Recon: Wildlandsben bukkant fel vendégszereplőként, és most megint egy ilyen módon fog felbukkanni egy másik játékban.

Már régóta pletykálták, de most már hivatalos: a Ubisoft bejelentette, hogy a Rainbow Six Siege ötödik évének harmadik szezonjában (ennek a címe Operation Shadow Legacy lesz) a főszereplő a Zero kódnevű karakter lesz. Ismertebb nevén Sam Fisher, aki a Rainbow Operations brigád első tagja volt, és most visszatér, hogy a fiataloknak adjon néhány leckét. És a francia kiadó annyira bízik Fisherben, hogy ő lesz az egyedüli új Operator (játszható karakter) a harmadik szezonban. Persze lesz egy halom frissítés/módosítás is, amiről a Ubisoft itt részletesen beszámolt.

A frissítés jellemzése szerint Zero/Sam egy támadó (Attacker) lesz. az Argus Launchere különleges kamerákkal rendelkezik, ami a megerősített és lerombolható felületekre is rá tud tapadni, hogy mind a két oldalt megfigyelje, mivel két szöget képesek lefedni, és ezzel a másik csapatot megfigyelhetjük. Az Argus kamerák egy lézert (de csak egyet!) is ki tudnak bocsátani magukból, és ez is fontos lehet a harc során.

A Rainbow Six Siege új frissítése nem rendelkezik még megjelenési dátummal, de a tesztszervereken már elvileg felbukkant, és gyakori, hogy egy hónapig marad tesztelés alatt, így az Operation Shadow Legacy frissítést érdemes lesz szeptember közepétől keresni nyilvánosan PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu