Jön a Torchlight 3 RPG Nintendo Switch-re – Előzetes [VIDEO]

A Torchlight 3 ősszel érkezik a japán konzolra, egy exkluzív kabalafigurával a Red Fairy-vel. A játék Novastraia-ba viszi a játékosokat, 100 évvel a Torchlight 2 után.

 

A Perfect World Entertainment és az Echtra Games megerősítették az Indie World-ben, hogy idén őssszel érkezik a Torchlight 3 Nintendo Switch-re, a többi verzióval PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játéknak saját kabalája is lesz, a Red Fairy.

„A rajongóink kérték, hogy legyen Torchlight 3 Nintendo Switch-re, s rendkívül izgalmas számunkra, hogy megvalósíthatjuk ezt a verziót.” – mondja Max Schaefer, az Echtra Games igazgatója s a Torchlight franchise társalkotója. „A Torchlight 3-al az egyik legkönnyebben hozzáférhető akció-RPG-t hozzuk el; egyszerű és szórakoztató kaland, tökéletesen illik erre a platformra, s egyébként is remek belépést jelent a Torchlight univerzumába.” – teszi hozzá Schaefer a sajtóanyagban.

Az Echtra Games játéka Novastraia-ba viszi a játékosokat, 100 évvel a Torchlight 2 eseményei után, amikor is az Empire of Ember ismét hanyatlik, s az alvilág fenyegeti. A kaland során a játékosoknak fel kell vértezniük magukat bátorsággal, s be kell lépniük a határvidékre a hírnevet, dicsőséget és kihívást keresve.

Most pedig jöjjön az előzetes:

 

 

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu