Resident Evil: Village: PlayStation 4 Pro-n is jól fut?

Érdekes… a kurrens-gen konzolon tesztelték nemrég a Capcom játékát?

A Biohazard Caston bukkant fel néhány részlet a Resident Evil: Village-ről, ami amúgy a Resident Evil 8 lenne. A játékot a Resident Evil 3 Remake megjelenése előtt nem sokkal tesztelték idén. A site forrása szerint a demó helyszíne itt eléggé sötét barlang volt (nem pedig egy kastély, ami a legutóbbi általunk is megismert tesztelés helyszíneként szolgált), ami hasonló volt a Resident Evil 7: Biohazard végén láthatóakhoz. Egy női karaktert irányíthattak a tesztelés résztvevői, és egy kerozinlámpával világította meg a terepet – ez feltehetőleg a bejelentő trailerben látott karakter lehet, mert ott is egy lámpást tartott a kezében.

A hölgy nem rendelkezett fegyverekkel, a cél pedig az volt, hogy kijusson a barlangból, miközben ő eléggé feszült volt, és elvileg valamit keresett. A weboldal forrása szerint a barlangok tényleg eléggé sötétek voltak (úgyhogy igaz lehet az, hogy ez a Resident Evil az eddigi legsötétebb lehet), és a játékosoknak többször is fényerőt kellett a televízión növelni, hogy egyáltalán láthassanak mindent. Új ellenfelekről is hallhatunk: kétlábú, szarvas ellenfelek, a Strigoi, ami a román folklóron alapul – ez pedig alátámasztja az elképzelést, miszerint a Resident Evil: Village kelet-európai inspirációkból merített. Egy másik ellenféltípus karddal támad, de képes a játékost megragadni és megharapni – hasonló a krampuszhoz. A barlangban volt egy boszorkány is, ami a Strigoit képes volt irányítani, a neve pedig Scarlett.

A Resident Evil: Village állítólag elég simán futott a PlayStation 4 Pro-n, és nem volt érzékelhető a frame rate-en, hogy bezuhant volna, továbbá az animáció is eléggé rödülékeny volt. Ez pedig gyanús: lehet, hogy mégis lesz kurrens-gen verzió a játékból? Jelenleg csak PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és PC-re jelentették be, és valamikor 2021-ben jön, valószínűleg az év elején (mostanában ezt az időszakot használja a Resident Evilhez a Capcom).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu