A Microsoft több külsős címet akar a Game Pass-be

Phil Spencer azt mondja, hogy a Microsoft-nak vannak még „be nem jelentett meglepetései” a Game Pass kapcsán.

 

A Game Pass az egyik legfontosabb eszköz a Microsoft kezében, mind az Xbox One-on, PC-n, mind a várhatóan év végén megjelenő Xbox Series X győzelmi stratégiájával kapcsolatban. Az előfizetéses szolgáltatás hatalmas katalógust nyit meg konzolunkon, ami sokaknak döntő ok platformválasztáskor. A redmondiak tudják ezt, éppen ezért még jobban rá akarnak erősíteni erre az előnyükre.

Phil Spencer, az Xbox részleg vezetője egy tweet-et osztott meg a szolgáltatást illetően, megosztva ötletüket, miszerint még több külsős fejlesztő és kiadó címét szeretnék betenni Game Pass-be. Minden alkalommal, amikor csak a Game Pass felhozatala frissül, új játékok kerülnek a listára: olyanok, mint a Resident Evil 7 vagy a Crusader Kings III, amelyek most kerülnek be a szolgáltatásba. De úgy tűnik, hogy ennél is messzebbre akarnak menni.

 

 

Spencer ennél többet nem osztott meg most erről, de ezzel céloz arra, hogy még több külsős fejlesztésű third party játékot adnának hozzá a Game Pass katalógushoz már megjelenésükkor. Azt már megszoktuk, hogy a Microsoft által kiadott játékok már megjelenésükkor elérhetőek a szolgáltatásban, anélkül, hogy a felhasználóknak ezért plusz pénzt kellene fizetniük vagy egyáltalán meg kellene vásárolniuk a játékot, csak egy működő és előfizetéssel rendelkező account kell ehhez a sokak által csak a „videójátékok Netflix-ének” nevezett szolgáltatáshoz.

Az Xbox-tól azt üzenik, hogy „vannak még nagyszerű bejelentéseik Game Pass-re” azt illetően, hogy milyen új játékok jönnek még a szolgáltatásba. Úgy tűnik, hogy tovább bővül a third party-kínálat, ami döntő lehet az Xbox Series X sikerét tekintve. Jelen pillanatban mindkét oldal várja, hogy a másik lépjen először: a Microsoft ugyanúgy nem fedi fel lapjait, a megjelenést és a next-gen gép árát, mint a nagy rivális.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu