Drew Barrymore egy elképesztően morbid sztorit erősített meg a nagyapja holttestével kapcsolatban

MOZI HÍREK – Drew Barrymore, a 45 éves filmszínésznő nagyapja John Barrymore, klasszikus hollywoodi filmsztár volt, akinek holttestét közvetlenül halála utána Errol Flynn és barátai kilopták egy „egy utolsó partira” a hullaházból.

Errol Flynn, az egykori szívtipró filmsztár, WC Fields, Sadakichi Hartmann hármasáról terjengett régóta az a szóbeszéd, hogy barátjuk, a nemrég elhunyt, a múlt évszázad elején szintén hatalmas filmes legenda, John Barrymore holttestét kilopták a hullaházból és egy pókerasztalnak támasztották, hogy közösen bulizzanak még egy utolsót. Nagyon sokan közönséges pletykának tartották ezt, de Drew Barrymore, az unokája szerint ez tényleg megtörtént. A színésznő egy olyan, a First We Feast nevű Youtube-os műsornak leadott videóinterjújában beszélt – miután erre Sean Evans, a műsor hostja rákérdezett – ahol éppen különféle csípős és egzotikus szószokat kóstolt az előtte lévő húsokkal, kolbászokkal – méghozzá fokozatosan egyre erősebbeket. Persze, sokan ezt eddig ostoba pletykának tartották, de John Barrymore unokája szerint ez valóban megtörtént. Drew Barrymore így válaszolt erre:

„Nemcsak, hogy igaz, de ennek a filmvásznon is volt egy fajta adaptációja. Blake Edwars S.O.B. című filmjében, amely briliáns és fun nézni.”

Drew Barrymore-nak egyébként nagyon tetszett az ötlet, hogy John Barrymore barátai ezt a „poént” összehozták.

„Remélem, hogy az én barátaim is majd megcsinálják ezt velem. Csak támasszátok ki a vén csontot és igyunk még egy utolsót.”

Drew Barrymore még azt is hozzátette, hogy ahelyett, hogy szomorúan, morózusan tekintenénk a halálra, inkább bulizzunk még egy utolsót az elhunyttal.

A filmvásznon egyébként már ritkábban megjelenő dívának szeptember 14-étől egy saját show-ja lesz, amelynek The Drew Barrymore Show lesz a címe és a CBS vetíti majd.

Ami John Barrymore-t, a nagypapát illeti, igazi klasszikus filmsztár volt a harmincas években, többek között Sherlock Holmes-t, Ahab kapitányt (a Moby Dickből), Dr. Jekyllt, XV Lajost és Arsene Lupint is alakított a filmvásznon. 60 évesen hunyt el, 1942-ben, miután egy rádiós műsorban rosszul lett. Az 1922-es Sherlock Holmes című némafilmet az interjú alatt láthatjátok vele.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu