Menu

Crysis Remastered: sugárkövetés kurrens-gen konzolokon is! [VIDEO]

A Crytek valami komollyal fog előrukkolni nemsokára – és ha jó eredménnyel teszik, nagy meglepetés lesz ez a konzolgeneráció végén.

A DigitalFoundry a Twitteren idézett egyet a Crysis újrakiadásának trailer videójából. Ebben a stúdió azt mondta, hogy első alkalommal lesz példa arra, hogy a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X a CryEngine saját megoldású, szoftveres sugárkövetéses technológiát alkalmazni fogja. Ezt nem írtuk el: kurrens-gen konzolokon lesz sugárkövetés! Pont az a ray tracing, amivel a Microsoft és a Sony is nagyban hirdeti az új konzolját (Xbox Series X, PlayStation 5)!

Itt hozzátesszük, hogy szoftveres megoldásról van szó, nem pedig hardveresről, amit a két, feltehetőleg novemberben rajtoló (a PlayStation 5 esetében ez még kérdőjeles…) next-gen masina fog alkalmazni. Viszont az alap PlayStation 4 és a PlayStation 4 Slim, illetve az Xbox One, az Xbox One S és az Xbox One S All-Digital Edition ebből kimarad: nincs meg bennük az a teljesítmény, ami a Crytek szoftveres sugárkövetéséhez kellene (különnben a frame rate eléggé… érdekes lenne).

Idézzük saját magunkat április közepéről, amikor bejelentette a Crytek a Crysis Remasteredet: „A Crysisban egy egyszerűnek tűnő kimenekítő küldetésnek indul az egész, de hirtelen letarolja egy földönkívüli faj az észak-koreaiak szigetét, mi pedig a nanoruhánkkal felvértezve lopakodhatunk, megnövelhetjük az erőnket, esetleg gyorsan mozoghatunk, hogy jól fenékbe rúgjuk azokat, akik fegyvert ragadnak ellenünk ebben a folyamatosan változó környezetben (leszámítva a játék végét, mert a földönkívüli rész valamelyest fáradtnak érződött már 2007 végén is).”

A Crysis Remastered többszöri halasztás után talán megkapta a végleges megjelenési dátumát: a PlayStation 4, a PlayStation 4 Pro, az Xbox One, az Xbox One X, illetve a PC szeptember 18-án kapja meg. (A Nintendo Switch-re már megjelent) A PC-sek Epic Games Store-on keressék majd a játékot, ugyanis a Crytek is lepaktált az Epic-kel az exkluzivitás (és az ebből adódó pénz) miatt.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Assassin’s Creed Valhalla

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu