Marvel’s Avengers: tartalmilag erős kezdést ígér a Square Enix

A japán cég elnöke szerint különösen fontos számukra, hogy hosszútávon is fennmaradjon az érdeklődés a Marvel’s Avengers iránt.

 

A Marvel szuperhőseinek rajongói hamarosan élvezhetik a Crystal Dynamics teljes játékát. A Marvel’s Avengers szeptember 4.-ével érkezik PS4-re, Xbox One-ra, PC-re és Google Stadia-ra (később pedig PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik.) A játék, mint tudjuk GaaS-szellemiségű, azaz szolgáltatás jellegű game, így fontos, hogy hosszútávon tervezzenek vele.

Úgy tűnik a Square Enix is így gondolja. Amint annak a GamingBolt utánajárt, egy közelmúltbeli pénzügyi jelentésben a cég elnöke, Yosuke Matsuda megerősítette, hogy igen magasak az elvárásaik a játékkal kapcsolatban. Matsuda szerint, a Marvel’s Avengers erős tartalommal jön, s bővül majd megjelenését követően azért, hogy eladhatóságát megőrizze.

„Mivel ez egy game-as-a-service cím, azaz szolgáltatásjellegű játék, így fontos lesz az is, hogy mit kezdünk a játékkal annak megjelenése után. Extra tartalommal igyekszünk majd építeni a játék körüli izgalmat.” – mondta Matsuda.

Az igazság az, hogy a Crystal Dynamics új játéka elég sok botrányt kavart a közelmúltban azzal, hogy telefonokon és PlayStation platformokon (PS4-PS5) exkluzív tartalommal érkezik majd. Az első tartalmi bővítés, amely passzol Matsuda szavaihoz ugyebár Hawkeye érkezése a játékba. Mellette Spider-Man is jönni fog, csakis PS4-re és PS5-re.

Tegnap véget ért az ingyenes nyílt béta a Marvel’s Avengers-ből, amelyet a Square Enix tartott a játék megjelenése előtt.

Ha érdekelnek még infók a játékról, készült egy interjú Laura Bailey-vel, aki a játékban Black Widow, azaz Fekete Özvegy hangját adja.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu