Suicide Squad: Kill the Justice League: egy világban az Arkhammal

A Suicide Squad: Kill the Justice League egy univerzumban játszódik majd a Batman Arkham-szériával, míg a Gotham Knights nem.

 

A Rocksteady új játéka a Batman-játékszéria által bemutatott világ folytatása lesz.

A DC FanDome ünnepély során izgalmas újdonságokat tudhattunk meg a DC szuperhőseiről. Ami a videójátékokat illeti, kettőt is bemutattak: a Suicide Squad: Kill the Justice League-et és a Gotham Knights-ot. Az elsőbben értelemszerűen a Suicide Squad kapja a főszerepet, s a Rocksteady új játéka egy világon osztozik majd a Batman: Arkham játékokkal.

A játék PS5-re, Xbox Series X-re és PC-re jön majd 2022-ben, s folytatja majd azt a történetet, amelyet a Batman videójátékok kezdtek, erősítette meg Sefton Hill a Rocksteady-től. Elmagyarázta, hogy az új Suicide Squad játék ugyanabba az univerzumba, ugyanazt a cselekményt folytatva, ugyanazokkal a karakterekkel jön majd, akiket az Arkham-játékokban megismerhettünk.

A másik cím, a Gotham Knights a Warner Bros. Games Montreal új játéka lesz, ez 2021-ben jön majd PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, na és persze PC-re. Ez a játék azonban nem ugyanabban a világban fog játszódni, mint a népszerű Arkham-féle Batman-játékok vagy a Suicide Squad, teljesen más világban mesél el egy teljesen más történetet.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu