The Lord of the Rings: Gollum – kedvcsináló előzetes [VIDEO]

„Olyan lesz, mint egy Prince of Persia” – állítja róla a The Lord of the Rings: Gollum vezető dizájnere a Daedalic Entertainment csapatától.

 

A Daedalic Entertainment kiadott egy teaser előzetest a The Lord of the Rings: Gollumhoz:

 

 

A videó apropóján a stúdió új infókat árult el játékáról. Mint annak címe is sugallja, főszerepben a jól ismert Gollam lesz játszható, akivel lopakodnunk kell majd, s nehéz döntéseket meghoznunk. Mindezt persze a kultikus irodalmi mű és filmsorozat világában.

Gollamnak nem lesznek fegyverei, szóval ravaszságát kihasználva kell majd legyőznie ellenfeleit.

 

 

Martin Wilkes, a Daedalic vezető dizájnere azt mondta, hogy „a játék vegyíti majd a lopakodást és parkourt.” Ugyanekkor történt, hogy játékukat egyenesen a Prince of Persiahoz hasonlította: „Ez a játék nem a harcról szól, de Gollam képes lesz lopakodással kiiktatni ellenfeleit, persze ez nem lesz egyszerű, s bizonyos kockázatokkal jár majd. Azt akarjuk, hogy a játékosoknak mérlegelniük kelljen majd ezen találkozásokkor, hiszen Gollam erőssége a ravaszság, nem a harc.

A The Lord of the Rings: Gollum egészen más játék lesz, mint amit már a sorozattól megszokhattunk, melyekben a fantasy harc dominált. Gollam nem fog fegyvereket használni, de megdobálhatja ellenfeleit, s igénybe veheti „különleges szövetségesei” segítségét is, akikről Wilkes azt mondta, hogy ismerősek lesznek számunkra, még ha kicsiny, de olykor fontos szerep is jutott nekik.

 

 

Gollam és jobbik énje, Szméagol örök harcban állnak egymással, köréjük épül a játék döntéshozó mechanizmusa.

Ahogyan azt már láthattuk olyan kalandjátékokban, mint a Goodbye Deponia, a történet igencsak fontos részét képezi a stúdió játékainak, s itt jön képbe a döntéshozás, mint játékelem. A játékosoknak választaniuk kell majd a Gollam és Szméagol személyiségrészei által nyújtott válaszlehetőségek között. A választásaink által megváltoznak az animációk, a környezet, és néha a dialógusok is.

 

 

A The Lord of the Rings: Gollum, a JRR Tolkien művei alapján készült új videójáték 2021-ben érkezik PS5-re, Xbox Series X-re és PC-re.

Source: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu