A Ninjala együttműködése a Sonic The Hedgehog branddel

Mindeközben a Ninjala fejlesztői a Sonic The Hedgehog contenten túl is részletezték a játék második évadjának tartalmát.

 

A Ninjala második évadja most érkezik, így hát a fejlesztők kiadtak egy fejlesztői naplót azt illetően, hogy mire is számíthatunk majd az augusztus 26.-án megjelenő update kapcsán.

A fejlesztők még nem mondtak sokat az együttműködésről, vagy annak kezdetéről.

 

 

A legnagyobb meglepetés a fentebbi videóból az, hogy a második évad során együtt működik majd a cím egy másik külsős sorozattal, mégpedig a SEGA Sonic The Hedgehog-jával. Jelenleg még nem mondtak többet ezt illetően, úgyhogy fogalmunk sincs hogyan fog megjelenni a SEGA kék kabalafigurája a ninja-harcokban, szóval a fejlesztők minden érdeklődőt arra kértek, hogy figyeljék a következő napokban érkező részleteket a játékról.

A fejlesztői naplóból kiderül, hogy a második évaddal érkező fegyverek hogyan is viselkednek majd akcióban, korábban már szó volt egy új kasztról is, a The Boardról, ami négy különböző variánssal érkezik majd a játékba.

Végül pedig a videóban, megköszönték a játékot támogató közösség lelkesedését, miután a játék átlépte a 4 milliós letöltést, ami 100 Jala jutalmat jelent minden játékosnak in-game. A sorozat rajongói szintén örömmel írhatják be naptárjukba, hogy az anime Jane karakterére fókuszáló új epizódja kora szeptemberben érkezik.

Szóval a Ninjala egyébként egy free-to-play, ingyenes játék, amit Nintendo Switch-re lehet letölteni.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu