Marvel’s Avengers – Előzetes a megjelenés alkalmából [VIDEO]

A Crystal Dynamics játéka, a Marvel’s Avengers szeptember 4.-én jön PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

Már szinte halljuk azt, hogy „Bosszúállók, gyülekező!”, hiszen már nagyon közel van a Marvel’s Avengers megjelenése, a játéké, melyet a Crystal Dynamics készít a népszerű képregénykarakterek főszereplésével, s melyre igen nagy hatással voltak a mozifilmek, értelemszerűen. Hogy kicsit csillapítsa a rajongók éhségét, a hétvégi nyílt béta után itt a launch trailer:

 

 

A videó epikus színben tünteti fel hőseinket, ez nem is lehetne másképp egy Boszúállók-játékban, ahol majd a csapatmunka áll a játék középpontjában.

A Marvel’s Avengers szeptember 4.-én érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Később jön egy PS5 és Xbox Series X-kompatibilis változat is, melyekben tovább vihetjük majd játékunkat az új generációba is. A játékot úgy tervezik, hogy az hosszútávú kikapcsolódást nyújtson majd. Új karakterek hozzáadásával és erős nyitó contenttel kezd a játék a Square Enix ígérete szerint, előbbiből botrány is volt, hiszen Spider-Man karaktere például csak PlayStation-konzolokra jön majd.

Szintén a közelmúltban tudtuk meg azt is, hogy a játék nagyjából 90 GB-ot foglal majd a merevlemezünkön, szóval érdemes a fanoknak már most elkezdeniük csinálni a helyet a játék számára.

Amíg a játék megjelenik, érdemes elolvasni ezt a Laura Bailey-interjút. (A hölgy Black Widow szinkronhangja.)

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu