Retro arcade lányok – 1. képsorozat

Hogy feldobjuk ezt a COVID-os, nem túl vidám nyarat, és az ősz elejét, a RETRO rovaton belül új rovatot indítunk: Retro arcade lányokat, melyben egyszerre adunk az finom erotikának és a RETRO gaming életérzésnek is!  Lényegében egyedi képekről, vagy képsorozatokról van szó, amelyben klasszikus konzolok, arcade gépek és más retro masinák mellett láthatók hölgyek lenge öltözékben. Mert hát elég ezt a 2020-at megnézni, hogy ismét konstatáljuk a nagy igazságot: „régen minden jobb volt”! (Nem igaz?)

Az első Retro arcade lányok képsorozatunk erről az ismeretlen latin szépségről szól, aki szemlátomást rendkívül élvezi az arcade gépek társaságát… Az utolsó képen az az arcade gép látható, amely előtt pózol. Felismertétek? Írjátok meg ITT a kommentekben!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu