Romance of the Three Kingdoms 14: Új kiegészítő és Nintendo Switch megjelenés

Új tartalom érkezik új fícsörökkel a Romance of the Three Kingdoms 14-hez valamikor télen. Emellett a játék jön a Nintendo gépére is.

 

A Koei Tecmo bejelentette a Romance of The Three Kingdoms XIV: Diplomacy and Strategy Expansion Pack megjelenését. Diszkrét, rövid kis címe egy kiegészítőt takar a nagy múltú stratégiai játékhoz, mely a valós történelmet igyekezett mindig is szimulálni. Mindez új tartalmat jelent a játékhoz, ami jó hír lehet azoknak is, akik rajongók, s azoknak is, akik most szándékoznak közelebbi ismeretségbe kerülni a sorozattal.

 

 

A Diplomacy and Strategy Expansion Pack új lehetőségeket biztosít a játékos számára, például kiterjedt kereskedelmet a helyi, ázsiai birodalmakkal, vagy a térképre most kerülő, idegen városokkal. Ezúttal a seregeknek meg kell birkózniuk a határvédelmi feladatokkal is, hiszen a határvillongások mindennaposak lesznek, fokozva a tétet. Ehhez jön még hozzá, hogy minden provincia egyedi földrajzi tulajdonságokkal bír, szóval a megválasztható stratégiák száma drasztikusan változik majd annak függvényeként, hogy mely provinciákat birtokoljuk.

Ahogyan azt a sajtónyilatkozat is mondja, új tiszti tulajdonságok és különleges taktikák is elérhetőek lesznek, új épületekkel és topográfiai térképpel, egy naptárral, amely jegyzi majd az addig történteket, s egy új kampánnyal, melynek neve a beszédes “War Chronicles Mode”.

Pontos megjelenési dátum híján annyit tudunk a játékról bővítményéről, hogy télen jön Európában, PS4-en és PC-n digitális formában. Most először a sorozat történetében a játék érkezik Nintendo Switch-re is.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu