The Game Awards: idén is megtartják, akár a Gamescom 2020-at

A The Game Awards event több lesz, mint egy egyszerű videó, de közönség nem lesz – lesz viszont addig is Gamescom 2020, temérdek újdonsággal!

 

2020 ezen pontján már jól látható, hogy gyakorlatilag minden nagyobb élő rendezvény elmarad, s a Game Awards tipikusan az a fajta műsor, amelyet törölhetnének az egészségügyi válság miatt, de nem fognak, erősítette meg producere s műsorvezetője, Geoff Keighley az IGN magazinnak adott interjújában, azt is hozzátéve, hogy a téli videójátékos gálát nem halasztják el, habár elismeri, hogy nem olyan lesz, mint a korábbi években megszokhattuk.

A kanadai újságíró beismerte, hogy nagy volt az aggodalom, sőt nyomás is volt rajta, hogy az eseményt csúsztassák, de meg fogják tartani, sőt, ezt tervezik az eddigi legnagyobb dobásuknak, anélkül, hogy a műsor lezüllene egyetlen ember show-jává, aki egymagában bejelenti a győzteseket.

Nyilván nem fogunk 10,000 emberrel megtölteni egyetlen termet, fizikailag úgy értem, csak a show kedvéért, de azt hiszem … többet fognak tudni a Gamescom-on. Mindenképpen többet szeretnénk, minthogy én egyedül ülök egy teremben, felsorolva a győzteseket. Igazából rendkívül szenvedélyes vagyok ezzel kapcsolatban. Szóval igen, tervbe vannak véve köztes részek, amikor majd show-t kerekítünk az egész köré, persze idén jegyvásárló nézők nélkül sajnos.

Keighley felfedte, hogy csapata keményen dolgozik azon, hogy egy nagyszerű showt rakjon össze a jelen körülmények között is, s ismét megerősítette, hogy lesz idén is Game Awards. Ez lesz a hetedik Game Awards, az event első show-ja 2014-ben volt, azóta pedig nem csak minden évben felhívja a figyelmet az adott év legnagyobb videójátékos teljesítményeire, de a fontos bejelentések színtere is egyben. Tavaly például itt jelentették be az Xbox Series X masinát.

Miközben e sorokat írom, Geoff Keighley már nagyban dolgozik a GamesCom 2020 rendezvény utolsó simításain, ahol is több bejelentésre és leleplezésre is számítunk.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu