Yakuza: Like A Dragon: megjelenési dátum az RPG-sedő új résznek [VIDEO]

Közel egy évnyi eltéréssel is, de a japán megjelenés után hamarosan a nyugaton is felbukkan Ichiban Kasuga.

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio (a Ryu Ga Gotoku a Yakuza japán neve volna) bejelentette, hogy a Yakuza: Like a Dragon, ami a hazai pályán Ryu Ga Gotoku 7 néven jött ki (igaz, ott csak PlayStation 4-en), november 13-ától lesz lokalizált állapotban elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve PC-n (ezen belül is Steamen és Microsoft Store-on). Péntek 13-a? És ne feledjük, lesz next-gen verzió is. Az Xbox Series X a konzol nyitócímei között láthatja majd az új Yakuzát (ez akkor lesz pikáns, ha a pletykák szerint a Microsoft új konzolja november 6-án jelenik meg… egy héttel korábban a kurrens-gen/PC kiadásokhoz képest), míg a PlayStation 5 egy későbbi időpontban számíthat a történetre – hiába, a Microsoft itt lekenyerezhette a fejlesztőket.

A SEGA egy új videót is összehozott a nyugati megjelenési dátum megünneplésére. Ebben Ichiban Kasuga mellett Nanbát, Saekót és Adachit is láthatjuk (ugyanis amikor azt mondtuk, hogy RPG-sedik a Yakuza: Like a Dragon, nem vicceltünk: a harci rendszert is alaposan módosították), ahogy a több mint húsz egyedi állás/munka között váltakozik (ezek pedig egyedi képességeket, támadásokat, perkeket kínálnak). Ichiban magát egy RPG főszereplőjének képzeli el, ahogy a csatáiban körökre osztott módon küzd meg ellenfeleivel. A képzelőereje nem rossz: maga a játék is ilyesmit kínál – de azért lehet, hogy a tizennyolc évnyi börtön talán rosszul hatott rá, ha már ilyesmire gondol. Persze lehet, hogy ebben tévedünk.

A Yakuza: Like A Dragon tehát november tizenharmadikától lesz kapható PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, míg az Xbox Series X valamikor novemberben kapja meg (attól függően, hogy mikor jut ki a boltok polcaira a Microsoft új masinájára), a PlayStation 5 pedig várhat még erre.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu