Call of Duty Warzone: Itt a Season 5 Reloaded és a Summer Event

Újabb rossz hír a merevlemezünknek, hiszen ez a Call of Duty Warzone frissítés is óriásira sikeredett.

 

Tovább ömlik a tartalom a Call of Duty Modern Warfare-be és a Call of Duty Warzone-ba, amint a Season 5-öt illetve a Season 5 Reloaded-et bejelentették, fontos frissítéseket, melyek közül utóbbi ezúttal egy új operátort, új fegyvert, új módokat és ami a legfontosabb: egy nyári eseményt, a Games of Summer-t adja a játékhoz, ahol is a játékosok pontokért küzdenek majd, sokszor időre, mégpedig országuk színeiben, mindenféle jutalomért cserébe.

A nyári event augusztus 28.-án veszi kezdetét és szeptember 7.-éig tart majd.

Habár a tartalom már tegnap óta hozzáférhető a játékban, augusztus 25.-e óta, maga a Summer Event augusztus 28.-tól tart majd szeptember 7.-ig, s 5 tesztet fog szeerepeltetni a játékosok számára, hasonlókat, mint amilyeneket a Modern Warfare megjelenése után láthattunk. Ezeket addig ismételhetjük majd, amíg akarjuk, a legjobb időt hajszolva, hazánkat képviselve, attól függően, hogy mely ország lett az adott account-hoz rendelve.

A legtöbb medált összegyűjtő ország új skineket, új járműhangokat, kitüntetéseket és legendás fegyverek terveit kapja majd meg, de pusztán a részvétellel is gyűjthetünk egyéni medálokat és mindenféle kisebb-nagyobb jutalmakat, egyszerre többet is, amennyiben sikerül elnyernünk egy arany medált. Akinek sikerül megszereznie az aranyyat az összes próbán, az megkapja a Juliet gépfegyver terveit.

 

A többi tartalom a Season 5 Reloaded-ből:

 

  • FiNN nehézgépfegyver
  • Kingslayer mód a Warzone-hoz, ahol a kör mozog, ahelyett, hogy egyre kisebb lenne
  • A Shootout-mód kap egy pályát a stadionban, s visszatérnek a bajnokságok is
  • Reinforce-mód a Ground War-hoz, ahol csak akkor éledhetsz újjá, ha sikerül elfoglalnia a csapatnak egy zászlót
  • Új operátor: Morte

 

Ez mind nagyszerűen hangzik, tudjuk, de sajnos nem jár kellemetlenségek nélkül most sem: igen, a frissítés méretéről van szó… A patch több mint 10 GB-os, s itt most nem csak a letöltési időről van szó, hanem a telepítési időről is, ami PS4-en pl. rendszerint egy óra szokott lenni, szóval érdemes így készülni.

Mindeközben a közösség egyre izgatottabban várja a Call of Duty Black Ops Cold War-t, amely igen ügyes reklámkampánnyal közelít, s amelyről az elkövetkező napokban valószínűleg többet is megtudhatunk majd.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu