Menu

Call of Duty Warzone: Itt a Season 5 Reloaded és a Summer Event

Újabb rossz hír a merevlemezünknek, hiszen ez a Call of Duty Warzone frissítés is óriásira sikeredett.

 

Tovább ömlik a tartalom a Call of Duty Modern Warfare-be és a Call of Duty Warzone-ba, amint a Season 5-öt illetve a Season 5 Reloaded-et bejelentették, fontos frissítéseket, melyek közül utóbbi ezúttal egy új operátort, új fegyvert, új módokat és ami a legfontosabb: egy nyári eseményt, a Games of Summer-t adja a játékhoz, ahol is a játékosok pontokért küzdenek majd, sokszor időre, mégpedig országuk színeiben, mindenféle jutalomért cserébe.

A nyári event augusztus 28.-án veszi kezdetét és szeptember 7.-éig tart majd.

Habár a tartalom már tegnap óta hozzáférhető a játékban, augusztus 25.-e óta, maga a Summer Event augusztus 28.-tól tart majd szeptember 7.-ig, s 5 tesztet fog szeerepeltetni a játékosok számára, hasonlókat, mint amilyeneket a Modern Warfare megjelenése után láthattunk. Ezeket addig ismételhetjük majd, amíg akarjuk, a legjobb időt hajszolva, hazánkat képviselve, attól függően, hogy mely ország lett az adott account-hoz rendelve.

A legtöbb medált összegyűjtő ország új skineket, új járműhangokat, kitüntetéseket és legendás fegyverek terveit kapja majd meg, de pusztán a részvétellel is gyűjthetünk egyéni medálokat és mindenféle kisebb-nagyobb jutalmakat, egyszerre többet is, amennyiben sikerül elnyernünk egy arany medált. Akinek sikerül megszereznie az aranyyat az összes próbán, az megkapja a Juliet gépfegyver terveit.

 

A többi tartalom a Season 5 Reloaded-ből:

 

  • FiNN nehézgépfegyver
  • Kingslayer mód a Warzone-hoz, ahol a kör mozog, ahelyett, hogy egyre kisebb lenne
  • A Shootout-mód kap egy pályát a stadionban, s visszatérnek a bajnokságok is
  • Reinforce-mód a Ground War-hoz, ahol csak akkor éledhetsz újjá, ha sikerül elfoglalnia a csapatnak egy zászlót
  • Új operátor: Morte

 

Ez mind nagyszerűen hangzik, tudjuk, de sajnos nem jár kellemetlenségek nélkül most sem: igen, a frissítés méretéről van szó… A patch több mint 10 GB-os, s itt most nem csak a letöltési időről van szó, hanem a telepítési időről is, ami PS4-en pl. rendszerint egy óra szokott lenni, szóval érdemes így készülni.

Mindeközben a közösség egyre izgatottabban várja a Call of Duty Black Ops Cold War-t, amely igen ügyes reklámkampánnyal közelít, s amelyről az elkövetkező napokban valószínűleg többet is megtudhatunk majd.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu