Menu

Medal of Honor Above and Beyond: sztori előzetes érkezik

Geoff Keighley szerint különleges játék lesz a Medal of Honor Above and Beyond. Sztori előzetes a Gamescom 2020 megnyitóján!

 

Régi ismerős tér vissza hamarosan: mégpedig Geoff Keighley szerint egyenesen a Gamescom 2020-on, ami az idei év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik. Igen, a Medal of Honor Above and Beyond-ról van szó, a második világháborús lövöldözős játéksorozat következő darabjáról. A játékot még 2019-ben jelentették be, s idén érkezik Oculus VR-készülékekre.

 

 

Nézd te is a Gamescom 2020-at csütörtökön, hogy láthasd a Medal of Honor: Above and Beyond sztori előzetesét.” – jelentette be Keighley. “A játék úton van az Oculus gaming eszközére, s év végén érkezik. Én már láttam az előzetest, a játék nagyon jól néz ki. Varázslatos munka Vince Zampella és Peter Hirschmann csapatától.

Az Above and Beyond egyszerű mezei folytatásnak indult a nagy múltú lövöldözős sorozatban, de aztán hirtelen VR-projekt lett belőle, amely így is méltó utódja készül lenni a szériának. Úgy tűnik a játék igyekezni fog kihasználni teljes mértékben a virtuális valóságot, s olyan innovációra számíthatunk, melyet a Respawn-tól már megszokhattunk.

A Medal of Honor egy klasszikus játék, egy régi sorozat, amely a ’90-es évek végén hozta el a történelmi témájú FPS-lövöldék ötletét, de sajnos az egyszemélyes hadsereg-témából hamar kifogyott a gőz, amint egyre nagyobb és grandiózusabb játékok érkeztek a műfajon belül, olyanok, mint például a Call of Duty-széria. Majd most meglátjuk, hogy a VR ötlete képes lesz-e még lelket önteni a sorozatba, s feltámasztani azt. Erre megvan az esély az olyan játékokat látva, mint a Half-Life: Alyx, s maga a VR is sokat fejlődött, elég csak a PS VR-t szemügyre vennünk.

A Gamescom 2020 megnyitója bejelentéseket és információkat ígér úgy 40 játékról, s csütörtök estére várható.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu