Overwatch: Akár 25.000 €-s fődíj a művészek Európa-bajnokságán

Overwatch játékosnak lenni kifizetődő – akár 8.863.252 Ft-ot kereshetünk a játékkal a művésztehetségek év végi megmérettetésén!

 

Az Overwatch, a Blizzard hős-lövöldéje nem hanyagolja content terén milliós játékosbázisát – gyakorlatilag mindent megtesz azért, hogy a rengeteg játékos aktív maradjon. Ezúttal a játékostudás helyett a mély művészi érzéket keresi a csapat. Az „Overwatch Student Animation Festival” most került bejelentésre, s az Európában megrendezésre kerülő verseny győztese akár 25.000 €-val is gazdagodhat.

Amint az a Blizzard sajtóközleményében olvasható, az Overwatch Student Animation Festival azzal a szándékkal jön majd létre, hogy támogassa a szárnyaikat bontogató animátorokat, ami fontos részét képezi a játék világának is. Az event során lesznek animációs és filmes iskolák is, de bármilyen Európa-szerte tanult vagy tanuló művész részt vehet majd a fesztiválon, jöjjenek akár az Európai Unió iskoláiból vagy egyetemeiről, Norvégiából, Svájcból vagy akár az Egyesült Királyságból.

 

 

Habár nincs még pontos dátum az eseményhez, valamikor télen lesz valószínűleg, 2020 év vége és 2021 év eleje között. Szeptemberben kezdődik a regisztráció az eseményre. A határidő a bajnokság első fázisának kezdete, 2020 október 1. A résztvevőknek kézileg kell létrehozniuk egy saját animációt, 3D-ben, stop-motion technikával vagy bármilyen más módon, ha olyasmi a mű, ami a témába vág. A zsűri filmrendezőkből, Blizzard animátorokból és videóvágó szakemberekből áll majd.

A Blizzard megjutalmazza majd a győztes résztvevőket és csapatokat. A fesztivál végén a nagy záróünnepéllyel ér véget a művészpróba, amelyen a győztes kezdő vagy akár csapat 6,000 €-tól kezdődően vihet haza nyereményt. Az event weboldalán minden részlet megtalálható.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu