The Witcher Monster Slayer: Itt az új The Witcher! [VIDEO]

… De a The Witcher Monster Slayer egy egészen másféle Vaják, mint amilyenre számítottunk…

 

A The Witcher saga tovább terjeszkedik: mégpedig olyan módon, amire sosem gondoltunk volna. Azután, hogy különálló játékot kapott a Gwent kártyajáték illetve a sorozat is, most bejelentették a The Witcher Monster Slayer-t. Egy játékot, amelyet kifejezetten mobil eszközökre fejlesztenek, s amelyet nem más két cím inspirált, mint a Pokémon GO és a Harry Potter Wizards Unite.

 

 

A The Witcher Monster Slayer-ben a megszokott módon egy megbűvölt valóságot látunk majd készülékünkön, iOS-en vagy Android-on, ezek lesznek a szövetségeseink a való világ feltérképezése során, amikor is Ríviai Geralt módjára kutatjuk majd a szörnyeket s mindenféle lényeket a szabadban. Ahogy azt a játék hivatalos oldalán közlik, a game jócskán a Fehér Farkas ideje előtt játszódik, egykor idilli helyeken, ahol most szörnyű lények lakoznak.

A játék megragadja a nyilvánvaló lehetőséget, s ha már szerepjátékok voltak az elődei, úgy itt is fogunk ilyen elemekkel találkozni: a szörnyekkel szemben felkészülten s kivont karddal kell érkeznünk. Karakterünket fejlesztenünk kell, s stratégiai érzék kell majd az egyes csatákhoz, lesz, ahol italokat kell bevetnünk, olajokat, bombákat, s így ép bőrrel megúszhatjuk majd az összecsapásokat. Az ellenfeleink sorait sok-sok szörny színesíti, némelyik óriási lesz, s mindegyikük ismerős lehet majd Sapkowski világából.

 

 

A játékot a Spokko fejlesztette, egy mobiljátékokkal foglalkozó lengyel csapat, akiket még 2018-ban vásárolt fel a CD Projekt RED. A játék év végén érkezik iOS-re és Android-ra, habár pontos időt még nem tudni. A stúdió állítása szerint később fedik fel a megjelenést.

Amíg a megosztónak ígérkező bejelentést ízlelgeted, ajánlunk egy kis szellemi eledelt a sokak számára várhatóan igen keserű bor mellé: olvassátok el tesztünket a The Witcher 3-ról!

Mit gondoltok? Méltó ez a Pokémon Go-szerű játék egy olyan szintű mesterműhöz, mint a The Witcher, vagy a CD Projekt RED most nagyot hibázott? Írjátok meg kommentben!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu