Call of Duty: Black Ops Cold War: drágább lesz a next-gen verzió [VIDEO]

Az új konzollal rendelkezőkből több pénzt fognak a kiadók kicsikarni.

Tegnap már írtunk a szivárgás miatt az egyjátékos részről, így azt kihagyjuk – a multiplayerben cross-gen és cross-play támogatás is lesz, és a fejlődésünket a platformok között is mozgathatjuk a karaktereinket. Egy Battle Pass rendszer is lesz (ez manapság divat, még az F1 2020 is kapott egy ilyet), és gyakran bővítik majd a megjelenés után is új pályákkal, módokkal, zombis élményekkel (igen, ezt a szót használták), és a játékon belül több közösségi esemény (event) is lesz. A Call of Duty: Black Ops Cold War-ban a Warzone-nal közös fejlődés is lesz részben. Lesznek olyan inventory tárgyak, amik mind a két játékban felhasználhatóak lesznek. A Warzone-t nyúzók a Modern Warfare-es tartalmakhoz (pl. fegyver tervrajzokhoz és karakterekhez) továbbra is hozzáférhetnek. A Warzone újításairól később (szeptember 9.? akkor mutatják be részletesen a multit a Twitch-en…) lesz szó. A Zombies-ban pedig sötét, hidegháborús kísérletekre fogunk találni, ami új veszélyeket rejt. Ezt ismét kooperatívan is játszhatjuk. Erről is a következő hetek során lesz további információ.

Nézzük a hidegháborús Black Ops-folytatás kiadásait. A kurrens-gen alapkiadás 60 dollár/euró (~22 ezer forint) lesz. A PlayStation 4-es, Xbox One-os verzió visszamenőleges támogatás révén működni fog a PlayStation 5-ös és az Xbox Series X-en (és Xbox Series S-en). A PS4-es változatot a PlayStation Store-on keresztül frissíthetjük a PlayStation 5-ösre, de ehhez a játék lemezének a konzolban kell lennie. Az Xbox One-os verzió ilyen frissítést nem fog kínálni – a Sony tehát tényleg összeállt az Activision Blizzarddal. A kurrens-gen digitális kiadás ára és ajánlata azonos.

A next-gen kiadás 10 dollárral/euróval drágább lesz (60 helyett 70, ez már a 25 ezer forintos árcédulánál tart). A lemezes kiadás értelemszerűen csak a PlayStation 5 Standard Edition és az Xbox Series X esetében lesz használható. Az Xbox Series X verzió lemezes példányával az Xbox One verziót is megkapják a vásárlók. A Digital Cross-Gen Bundle is 70 dollár/euró lesz. (Esetleg 75…) Ha ezt vesszük meg, akkor először megkapjuk a PlayStation 4/Xbox One kiadást (persze digitálisan), és amikor az új konzolok megjelennek, akkor a PlayStation 5/Xbox Series X kiadás is hozzáférhetővé válik. Pluszban a Confrontation fegyverpakkot kapjuk. A Digital Ultimate Edition verzióról tegnap már írtunk, úgyhogy itt is csak az új részletek: ezzel a kurrens-gen és a next-gen verziót is megkapjuk, az ára pedig 90 dollár/euró (kb. 33 ezer forint) lesz. (A franciák árazása itt is eltér – 100 euró, tehát 36 ezer lehet hazánkban.) Az előrendelői bónuszok sem tévedtek (nyílt bétához korai hozzáférés öt napig, először PlayStation 4-en, illetve a Call of Duty: Modern Warfare-ben és a Call of Duty: Warzone-ban Frank Woods karaktere és egy gépkarabély tervrajza is a miénk lesz).

A Treyarch és a Raven Software által fejlesztett Call of Duty: Black Ops Cold War (aminek lenti videóját PlayStation 5-ön, vagy annak megfelelő fejlesztőkészleten rögzítették) november 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re (Battle.net), míg a PlayStation 5 és az Xbox Series X verzió nyitócímként jön a konzolok megjelenési dátumától függően…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu