Menu

Call of Duty Black Ops Cold War: Multiplayer mód

Lesz multi, hát persze hogy lesz – lássuk, mi mindennel szórakoztat majd bennünket a Call of Duty Black Ops Cold War online!

 

Miután az Activision leleplezte a Call of Duty Black Ops Cold War játékmenetét egy előzetessel, már kijelenthetjük, hogy a lövölde következő része PC-re és konzolokra is jönni fog, jelen generációs gépekre ugyanúgy, mint next-genre. Habár a videó elsősorban a kampányra és a játék korszakára összpontosít, a CoD esetében nyilvánvaló, hogy lesz multiplayer is. Most már azt is tudjuk, hogy mikortól tolhatjuk.

A videó végén több másodpercnyi játékmenet bukkan fel a multiplayerből, s a videó azt ígéri, hogy még többet mutatnak majd belőle szeptember 9.-én. Emellett az amerikai kiadó egy sajtónyilatkozatot is közzétett rengeteg érdekességgel bővítve mindazt, amit már a játékról tudtunk, főleg a játékmódokat és a megjelenés utáni támogatást illetően.

 

 

A Warzone is kap majd a tartalomból.

Azt már tudjuk például, hogy a Cold War rendelkezni fog generációk közti cross-play-el, zombi móddal, — ebben persze semmi meglepő nincsen, hiszen Treyarch-játékról van szó — s még kapni fogunk jó sok ingyenes tartalmat is. Mi lesz a battle royale móddal, ami az elmúlt években annyira elterjedt? Nos, az lesz amire gondoltunk.

A Call of Duty: Warzone tovább fog bővülni, ezentúl más forrásból is bővülő tartalommal, hasonló módon, amint azt a Modern Warfare 2019 kapcsán láttuk.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu