Call of Duty Black Ops Cold War: Multiplayer mód

Lesz multi, hát persze hogy lesz – lássuk, mi mindennel szórakoztat majd bennünket a Call of Duty Black Ops Cold War online!

 

Miután az Activision leleplezte a Call of Duty Black Ops Cold War játékmenetét egy előzetessel, már kijelenthetjük, hogy a lövölde következő része PC-re és konzolokra is jönni fog, jelen generációs gépekre ugyanúgy, mint next-genre. Habár a videó elsősorban a kampányra és a játék korszakára összpontosít, a CoD esetében nyilvánvaló, hogy lesz multiplayer is. Most már azt is tudjuk, hogy mikortól tolhatjuk.

A videó végén több másodpercnyi játékmenet bukkan fel a multiplayerből, s a videó azt ígéri, hogy még többet mutatnak majd belőle szeptember 9.-én. Emellett az amerikai kiadó egy sajtónyilatkozatot is közzétett rengeteg érdekességgel bővítve mindazt, amit már a játékról tudtunk, főleg a játékmódokat és a megjelenés utáni támogatást illetően.

 

 

A Warzone is kap majd a tartalomból.

Azt már tudjuk például, hogy a Cold War rendelkezni fog generációk közti cross-play-el, zombi móddal, — ebben persze semmi meglepő nincsen, hiszen Treyarch-játékról van szó — s még kapni fogunk jó sok ingyenes tartalmat is. Mi lesz a battle royale móddal, ami az elmúlt években annyira elterjedt? Nos, az lesz amire gondoltunk.

A Call of Duty: Warzone tovább fog bővülni, ezentúl más forrásból is bővülő tartalommal, hasonló módon, amint azt a Modern Warfare 2019 kapcsán láttuk.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu