Mafia: Definitive Edition: 17 perc játékmenet [VIDEO]

A Hangar 13 felújításából most többet is meg lehet tekinteni, de akit zavar a kommentár, érdemes a videót kapásból lenémítani.

Nem nagyon áll jól ez a kommentálási stílus a videónak, ahol egy influenszer (akit nem is biztos, hogy errefelé bárki is ismerne…) kérdezi a Hangar 13 elnökét, Haden Blackmant, miközben a videó jobb felső sarkában úgy kezdődik a felirat, hogy a 2K (azaz a Take-Two) szponzorálta azt.

Aki azért szeretne egy kicsit régebbi stílusban játszani, azt is megteheti majd a Classic nehézségi szinttel, amiről korábban már beszámoltunk – sajnos a fejlesztők nem mentek el teljesen a falig itt, holott erre pont szükség lehetett volna. Ha régi nehézségi szintről beszélünk, akkor ne legyen HP regeneráció még akkor sem, ha csak 20%-ig van az. Ha elrontottuk, akkor szépen igyuk meg annak a levét – ez így lenne a korrekt.

„Aki játszott a Mafia III-mal, akkor felismeri az egészet: a Hangar 13 lényegében annak a játéknak a játékmenetét aggatta az első felvonás történetére és helyszínére. Ez pedig nem biztos, hogy jobb mint az eredeti, igaz, ott azért valamelyest direkt volt nehézkes a játékmenet: Tommy egy egyszerű taxisofőrből lett „családtag”, így neki nem volt olyan egyszerű célozni, és egész gyorsan megfeküdt egy Tommy-gunból (magyarul a híres Thompson-géppuskából) kiengedett sorozattól…

A Mafia első része az 1930-as években játszik az Illinois állambeli Lost Heavenben. A Definitive Edition új engine-nel, frissített forgatókönyvvel, új jelenetekkel, újrarögzített szinkronnal (na ez még érdekes lesz… talán nem lesz a régi jobb) kibővített játékmenettel rendelkezik majd, és Tommy Angelo talán most kitartóbb lesz a lőharcok közepette. A Salieri-családba jutva az alkoholtilalom korszakában lehetünk gengszterek,” írtuk egy hónapja az akkor közölt tizennégy percnyi játékmenet során.

A Mafia: Definitive Editionnel a Mafia: Trilogy is elkészül – a játék szeptember 25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu