Nintendo Direct – meglepetésszerű leleplezések [VIDEO]

Egy hirtelen jött Nintendo Direct több cím, köztük az új Kingdom Hearts Melody of Memory megjelenési dátumát is leleplezte.

 

A semmiből jött egy Nintendo bejelentéssorozat egy új Direct Mini képében, ami ezúttal külsős címekről rántotta le a leplet, amelyek majd Nintendo Switch-re érkeznek.

Az egyik legfontosabb ilyen címmel nyitott a kis mini event, mégpedig a Kingdom Hearts Melody of Memory-val. A zenés kaland a Tetsuya Nomura által megálmodott világban játszódik, s új jeleneteket mutatott magából, új információkkal, megerősítve, hogy Nintendo Switch-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik még idén, november 13.-án. A kaland Kairi szemszögéből meséli el a narrált történetet.

 

 

A Just Dance 2021-et is bemutatták, amely szintén novemberben jön majd.

A zenés játékokra most igencsak ráerősít a Nintendo. A Kingdom Hearts mellett a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase bemutatta a Fuser-t, a Rock Band készítőinek új játékát, mely ősszel érkezik majd, s lehetővé teszi különböző mixek létrehozását. Télen pedig jön a Taiko no Tatsujin Rythmic Adventure Pack, két játék egyben, együtt több mint 130 dallal.

Egy másik igencsak érdekes cím amit bemutattak a Big Rumble Boxing: Creed Champions, amelyben a híres fiktív boxolók állnak majd össze egy ligába, olyanok, mint Rocky Balboa, Adonis Creed és Viktor Drago. 2021 tavaszával pattanhatunk velük a ringbe.

Nem csak ezeket a játékokat mutatták be: volt itt World of Tanks Blitz, Collection of SaGa Final Fantasy Legend – az első 3 játékkal a SaGa-sorozatból, valamint lesz nekünk egy Just Dance 2021-ünk és Puyo Pop Tetris 2-nk is… Csak győzzük őket kivárni!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu