Filmek kontra videojátékok: Joseph Gordon-Levitt meglepő állítást tett a történetmesélésről

MOZI HÍREK – Joseph Gordon-Levitt éppen csípős szószos csirkeszárnyakat evett és többek között klasszikus és francia filmekről, narratívákról mesélt.

Joseph Gordon-Levitt nemrég két filmben is szerepelt: az Amazon 7500-ben, illetve a Netflix Project Power: A por ereje című alkotásában. A színész otthonában a mostanában egyik legszórakoztatóbb beszélgetős műsorben, a különféle igencsak tüzes témákat tüzes csirkeszárnyak megevésével keresztező “Hot Ones” című Youtube vendége volt. Ebben beszélt a történetmesélésről, melynek kapcsán Gordon-Levittnek a következő jutott eszébe:

„A videojáték lesz a történetmesélés jövője. Nem gondolom, hogy a filmkészítők találnák fel ezen a téren a spanyolviaszt, viszont a videojáték bizonyos mértékig a legforradalmibb történetmesélésnek érződik, amely teljesen új, korábban nem látott síkon működik. Nem feltétlenül gondolom, hogy ehhez az egész estés filmek műfajára lenne szükség.”

Elsőre nem gondolnánk, de Gordon-Levitt egy picit „hazabeszél”, hiszen a cége, a HitRecord például a Ubisofttal társulva külsős rajongói tartalmakat szolgáltat olyan még készülőfélben játékokba, mint a Watch Dogs Legion vagy a Beyond Good & Evil 2. Tehát hiába számít sokat foglalkoztatott színésznek, ugyanakkor mégis az az érdeke valahol, hogy a játékvilág szekerét tolja…

Színészként legközelebb ismét a Netflixen láthatjuk, méghozzá Aaron Sorkin következő filmjében, A chicagói 7-ek tárgyalásában, vagyis a The Trial Of The Chicago 7-ben.

Ami a „Hot Ones” műsorát illeti, nemrég Drew Barrymore mesélt egy eléggé meghökkentő sztoriról a nagypapájával kapcsolatban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu