Ratchet & Clank Rift Apart: PS5 Launch-közeli megjelenés [VIDEO]

A Ratchet & Clank Rift Apart egy igen hosszú gameplay videóval adott életjelet magáról, s a fejlesztők ígéretet is tettek a megjelenés kapcsán.

 

A Marvel’s Spider-Man alkotóinak munkája gyönyörű látványt ígér.

Nem véletlen hogy Geoff Keighley és csapata a Ratchet and Clank: Rift Apart-játékot választották ki műsorzárásra, ezzel pedig most először láthattunk tartósan egy PS5 címet mozgás közben. Gamescom 2020 hír következik.

Az Insomniac Games, a szintén nagyon erős Marvel’s Spider-Man alkotógárdája a PS4-en briliáns módon zárták az eventet, végig vezetve nézőiket a játék számos aspektusán.

 

 

Ratchet és Clank szembenéznek örök nemezisükkel, Dr. Nefarioval, csak hogy a főgonosz ezúttal egy Sizer (méretező) nevű fegyverrel száll szembe hőseinkkel.” – kommentálják az eseményeket a PlayStation csapatától. „Ez az eszköz lehetővé teszi a dimenziók közti utazást. A páros szembenéz ellensége embereivel Megapolison át, amikor is valami elragadja őket… Hát most aztán mi lesz?

A 7 és fél perces videó nagyon jó és remek bepillantást enged a PlayStation 5 hardveres lehetőségeibe, a portálok játékmechanizmusa pedig tökéletes demonstrációja ismét mindannak, amire a következő generáció képes lehet az SSD-k konzolos megjelenésével. A játék ráadásul a gép megjelenése környékén érkezik. „Ahogyan közeledik a játék megjelenése a PS5 Launch-al, izgatottan osztunk még meg infókat róla.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu