Spellbreak: Varázslatok, robbanások, új előzetes [VIDEO]

A Proletariat battle royale játéka, a Spellbreak ingyenes gameként jön konzolokra és PC-re, sőt, már azt is tudjuk mikor.

 

Nocsak, a Spellbreak már megjelenési dátumot is kapott. A Proletariat által fejlesztett battle royale a mágia és boszorkányság köré épül majd, s a Gamescom 2020 egyik szereplője volt új gameplay előzetesével, mely tele volt varázslatos akcióval. A videó a játék szeptember 3.-ai megjelnését is megerősítette.

Miközben a játék már elérhető volt fizetős zárt bétában egy Early Access keretein belül, a Spellbreak jövő héttől ingyenes cross-play címként is hódító útjára indul PS4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n az Epic Games Store-on át.

 

 

Ahogyan a készítői jellemzik a Spellbreak-et, ez egy „fantasztikus akció-kaland a varázslattal a középpontban, ahol is a játékosok azért küzdenek, hogy minél erősebb mágus váljék belőlük. Kombináld a látványos varázslatokat, ügyes stratégiával pakold össze a karaktereidet, s légy a terep mestere, amint belépsz egyedül vagy barátaiddal a Hollow Lands világába, ahol vég nélkül folyik a harc a túlélésért.

Az igazság az, hogy a battle royale-vonat csak nem lassít, augusztusban nagy sikert aratott például a Fall Guys, olyan nagy sikert, hogy egyenesen a PS Plus történetének legtöbbször letöltött játéka lett.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu