Chivalry 2: Idén már nem leszünk „lovagiasak”: elhalasztották a megjelenést

A Chivalry 2 honlapján derült ki, hogy az eredetileg 2020-ra tervezett kardozós lovagszimulátor az idén már nem lát napvilágot. A játék csak valamikor 2021-ben várható, ami bizony elég combos késés, de közlemény szerint azért igyekeznek kárpótolni a fejlesztők a gamereket, hogy ne érje őket akkora sokként a késés.

A Torn Banner Studios fejlesztői egyébként természetesen a csúszást a koronavírus miatt kialakult helyzettel magyarázzák. Ezt a szokásos magyarázattal próbálják lenyomni a gamerek torkán: „úgy gondolják, több időre van szükség, hogy a Chivalry 2 a lehető legjobb játékká váljon és hogy realizálni tudják egy igazán ütős folytatással kapcsolatos víziójukat.” A marketing bullshit mellett azért azt is ígérik, hogy a halasztásnak köszönhetően több tartalommal (pályák, funkciók) fog jelenik majd meg a játék, mint ahogy azt eredetileg tervezték.

Sajnos a halasztáshoz még az is hozzátartozik, hogy az eredetileg nyárra tervezett bétateszt csak később valósulhat meg. A zárt alfa azért tovább zajlik és persze ahhoz újabb frissítések érkeznek, viszont továbbra is NDA-val zárolták, ami azt jelenti, hogy nem lehet publikusan véleményt alkotni a játékról. Aki személyesen szeretne meggyőződni a játék állapotáról, az ott iratkozhat fel az alfára.

Végül a halasztás utolsó pozitívuma, hogy a Chivalry 2 jövőre már nem csak PC-re (Epic Games Store), Xbox One-ra és PlayStation 4-re, hanem kapásból Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is megjelenik.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu