Marvel’s Avengers: fizetős prémium tartalmak

A jövőben, ha aktiválnánk egy Hero Challenge Card-ot a Marvel’s Avengers-ben, bizony a pénztárcánkba kell majd nyúlnunk érte.

 

A jövő héten érkezik a Crystal Dynamics következő játéka, melynek főszereplői a Marvel szuperhősei lesznek. A Marvel’s Avengers szeptember 4.-ével jön PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadia-ra, a Square Enix pedig elmagyarázta a game hivatalos oldalán, hogy hogyan is fog működni a játékban található in-game áruház, hogy mi az amit játékkal is megszerezhetünk és mi az, amiért már valós pénzzel kell majd fizetnünk.

A Square Enix bejelentése szerint a játékba utólag pakolt játszható karakterek, mint pl. Hawkeye ingyenesek lesznek. A japán cég szerint így elkerülhető lesz, hogy úgy érezzük, bizonyos tartalmak el vannak zárva előlünk, s garantálja majd, hogy barátainkkal közösen átélhessük az új kalandokat, melyeket a játékhoz adnak majd hozzá.

 

 

Hawkeye új sztori küldetésekkel érkezik, melyeket co-op vagy solo is ki lehet majd tolni, s ezekkel új főgonoszok is járnak majd. Ehhez jön még hozzá, hogy a Square Enix ígérete szerint minden új játszható karaktert egyedi kombókkal, mozdulatokkal és szuperhős-képességekkel érkezik, emellett egyedi felszerelései és felnyitható kinézetei is lesznek, sőt, emote-okat és saját megszerezhető jelvényeket is kap.

A játékban lesznek NPC-k, akik felszereléseket és kozmetikai cuccokat árulnak majd, ezek folyamatosan cserélődni fognak. Ezeket csak a játék során megszerzett pénzzel (a fizetőeszközt egyszerűen csak units-nak, „egységnek” nevezi a játék) lehet majd megvásárolni. A cég azt mondja, hogy ügyelnek arra, hogy játékukban csakis a kozmetikai elemek kerüljenek valódi pénzbe, de még így is évekig biztosítani fogják a Marvel’s Avengers-be érkező tartalmakat.

 

 

A Square Enix bvezetett egy másik fizetőeszközt is, melyet nemes egyszerűséggel credits-nek hívnak, s csakis valós pénzen vásárolható meg. A Marvel’s Avengers-ben lesz tehát egy bolt, ahol csakis igazi pénzért vehetünk majd kinézetet befolyásoló dolgokat. Ez a megjelenés napján érkező updattel érkezik a játékba. Az itt fizetőeszközként használható 500 credits kereken 5 dollárba kerül majd (~1500 Ft) (az majd még kiderül, hogy ez pontosan mennyi euró lesz). A credits pakkok a következő „kiszerelésekben” vásárolhatók meg: 500, 2.000, 5.000 és 10.000 credits.

A gond nem is a kozmetikai vásárlásokkal van. Az áruházban kapható lesz egy már sokkal nyugtalanítóbb dolog is, mégpedig a „Hero Challenge Cards” néven ismert hősi kihívás-lapok, melyekkel nyersanyagokat, egységeket (units) és credits fizetőeszközt szerezhetünk az általuk felnyitott kihívások teljesítésével. Minden kártya 40 kategóriányi ingyenes és prémium jutalommal bír, de ahhoz hogy elérhetőek legyenek a prémium jutalmak, bizony muszáj lesz legalább egy 1000 kreditet kicsengetni. (10 $ = ~3000 Ft). Ha megszereztük a kártyát, megszerezhetjük általa a hozzá kapcsolódó nyersanyagokat és jutalmakat. A kártyák nem fognak cserélődni és eltűnni, s idő limit sem lesz rajtuk.

A Square Enix szerint a kártyán láthaató kihívások teljesítésével a játékos nem csak visszaszerzi majd 1000 kreditnyi befektetését, de a felnyitott tartalmak összértéke ilyen esetben a 12.500 kreditet is meghaladhatja. Mellesleg a japán vállalat bejelentette, hogy első hat hős-lapján már aktiválta a prémium jutalmakat, melyekért egyelőre még nem kell 1000 kreditet fizetni, de úgy néz ki, hogy ez csak ideig-óráig tart majd. Majd meglátjuk, hogy a fejlesztők valóban rendszeresen fogják-e szállítani az újabb ütős tartalmakat.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu