Nicolas Cage legújabb szerepe: egy vodkát vedelő, részeges… sárkány!

MOZI HÍREK – A Deadline írt arról, hogy a „you don’t say” mémről is elhíresült Nicolas Cage lesz majd a főszereplője, továbbá az executive producere is az Amazon forgalmazásában készülő Highfire-nek, melynek főszereplője Highfire: „egy vodkavedelő, Flashdance-rajongó sárkány”.

Akármekkora ökörségnek is hangzik ez, eredetileg egy thrillerregény volt, amelyet Eoin Colfer, az Artemis Fowl-könyvek szerzője írt. A Deadline konkrétan úgy jellemzi ezt az alkotást, mintha a „a True Detective találkozott volna az Elliott, a sárkánnyal”. Az élőszereplős verzió konkrétan egy Amazon Prime sorozat lesz, amelynek főszereplője ez a rendhagyó karakter, de alapvetően mégis egy kőkemény krimi-thrillerről van szó. Az említett központi karakter, tehát a címszereplő mesebeli hüllő Nicholas Cage hangján fog megszólalni. A regényt Davey Holmes adaptálja majd – őt a Szóljatok a köpcösnek! című, 1995-ös John Travolta film sorozatadaptációjáról ismerhetjük.

Highfire egyébként már nem egy büszke, hatalmas sárkány és nevét csak régen félték és ismerték a történet szerint, amikor még sárkányok uralták a Földet, ő pedig közülük is az egyik leghatalmasabb tüzet okádó hüllő volt. Highfire viszont ma már Süsünél is szerencsétlenebb sárkány: az öreg Vernként, és a saját kis kulipintyójában éldegél, tűzokádás, szűz királylányok és lovagok ropogósra sütése helyett kábeltévézéssel és irgalmatlan mennyiségű vodka iszogatásával tengeti idejét. Vern csak végszükség esetén folyamodik erőszakhoz – pusztán rejtekhelye védelmében. Egy nap felbukkan egy Squib nevű fiatal srác, aki saját problémáival zaklatva sárkány hősünket, annak életét fenekestül felforgatja és a két furcsa páros kénytelen összefogni a túlélés reményében.

Az egykoron rangos sztár, manapság már mérhetetlenül lecsúszott és minden idők egyik legnagyobb ripacsának elkönyvelt Nicolas Cage-től a Highfire sem gyenge cucc, de ne feledjük, hogy Cage rövidesen a Tigrisvilágból megismert Joe Exoticót is eljátszhatja egy tévésorozatban, illetve készül a The Unbearable Weight of Massive Talent is, amelyben Nicolas Cage nem mást fog alakítani és rendezni, mint… Nicolas Cage-t, hát ki mást?

Forrás: Deadline

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu