A Terminátor TV-be megy: Arnold Schwarzenegger első sorozatszerepe

MOZI HÍREK – A legendás akciósztár, Arnold Schwarzenegger lesz a producere s egyik sztárja egy érkező TV-sorozatnak!

 

Arnold Schwarzenegger is szerepelni fog a Skydance következő nagy tévés kém-akciósorozatában. Mi több, Schwarzenegger egyenesen producere is lesz az egyelőre cím nélkül emlegetett sorozatnak. Az akciósztár számára ez lesz az első televíziósorozatos szerep, amelyben egy apa és lánya kapja a főszerepet. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki alakítja majd Schwarzenegger lányát a sorozatban. Ugyanakkor az sem tiszta még, hogy pontosan hol is fog futni a produkció, de valószínűnek tűnik, hogy több különböző streaming szolgáltató is megkaphatja majd.

Nick Santora (Esküdt ellenségek, A szökés) fejleszti ezt a sorozatot is, s vezető producerként irányítja majd a Skydance produkcióját. Arnold Schwarzenegger szintén vezető producer lesz David Ellison, Dana Goldberg, és Bill Bost mellett. Carolyn Harris lesz a projektvezető a Skydance-től. Hát, ezeken a neveken és hozzájuk tartozó feladatkörökön túl nem sokat tudunk még a show-ról. Schwarzenegger még nem mesélt legújabb szerepéről, de várhatóan hamarosan fog.

Habár ez lesz első forgatókönyv alapján vállalt televíziós szereplése, Arnold Schwarzenegger számára a reality TV-s műfaja például régen nem ismeretlen. 2015-ben bejelentették, hogy Schwarzenegger váltja Donald Trumpot a The New Celebrity Apprentice műsorvezetői székében. Schwarzenegger lett a show vezetője 2016-tól 2017-ig. Miközben a műsort vezette, kedvenc egysorosait lökte, mint például a „you’re terminated” és a „get to the choppa,” a Terminátorból és a Ragadozóból. 2017. márciusában aztán miután Trump egyfolytában kritizálta, Schwarzenegger úgy döntött, hogy nem tér vissza még egy évadra. Ezután történt a híres eset, hogy a mozilegenda a közösségi médián át üzent az akkor már elnöki pozíciót betöltő Donald Trumpnak: „Hé, Donald, nagyszerű ötletem támadt! Miért nem cserélünk állást? Te visszatérhetnél a televíziózáshoz, melyhez annyira értesz, én pedig átveszem a te munkádat, és akkor az emberek talán ismét nyugodtan tudnak majd aludni!”

Donald Trump állandóan azon lovagolt, hogy Arnold Schwarzenegger ideje alatt a The New Celebrity Apprentice nézettsége nem volt olyan magas. Akárhogy is, úgy tűnik hogy az idősödő Schwarzenegger kész a televízióképernyőkre váltani, miután utolsó moziszerepe a Terminátorban igencsak megosztotta a rajongókat. Valószínűleg Trump ismét résen lesz, s lesi majd a sztár nézettségi mutatóit, csak hogy tovább szívózzon szerencsétlennel.

Arnold Schwarzeneggert utoljára a Terminátor: Sötét végzetben láthattuk, melyet valósággal ízekre szedtek a sorozat rajongói és a kritikusok. James Cameron visszatért a filmhez és körbe szidta az összes Terminátor 2. után érkezett filmet, csak azért, hogy aztán ez a film is rossz kritikákat és rossz szájízt hagyjon a rajongóknál maga után. Schwarzenegger alakítja egyébként az elnököt a most készülő Kung Fury 2-ben, melyen már zajlanak az utómunkálatok.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu