Ingyenes a The Divison PC-re, de sietni kell! Elmagyarázzuk, hogyan!

Úgy látszik, a Ubisoft most már kezdi ingyen osztogatni a The Divisiont. Pár nappal ezelőtt Xbox One konzolokon az Xbox Live Gold előfizetés mellé adták ingyen a szeptemberi játékkínálatban, most pedig egy rövid időre akár PC-kre is beszerezhetjük a multiplayer/coop shootert.

Nem kell hozzá mást tenni, mint erre az oldalra elcsattogni, vagy bejelentkezni a Uplay fiókunkba, vagy létrehozni egy újat – szerencsére teljesen ingyenes. Ezáltal a rendszer automatikusan hozzákapcsolja a játékot a könyvtárunkhoz, de nem árt vele sietni, lévén az ajánlat szeptember 8-án reggel 10 órakor (kevesebb, mint egy hét múlva) lejár!

A The Division érdekessége, hogy a „halálos vírus elterjedt New Yorkban és kiirtotta a lakosságot”, most, a COVID-19 második hullámában aktuálisabbá válhat, mint valaha. A játék korántsem hibátlan (a „bullet sponge” sérülési rendszere ezek közé tartozik), azonban mégis egy rendívül szórakoztató kooperatív akció-RPG és „fedezékes” shooter (a tesztünket itt olvashatjátok, amelyben az említett amerikai nagyvárosban kell a Divízió ügynökeivel rendet vágnunk a különféle bandák között. A játéknak tavaly megjelent egy folytatása is, a The Division 2, amely közel sem aratott akkora sikert, mint az előző rész, pedig sok szempontból jobb volt.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu