Brutálisan néz ki a Cyberpunk 2077 Nvidia 30-es kártyákon! [VIDEO]

A CD Project legújabb trailerében többek között azt csodálhattuk meg, mire képes a ray tracing és más megvilágítási és tükröződési effektek.

A CD Projekt új videojátékának megjelenési ideje egyre közelebb és közelebb van. Bár már többször elhalasztották (legutóbb szeptemberről novemberre), most tényleg úgy tűnik, hogy ezt a legutóbbi időpontot tartani tudják. A játék grafikáját már különböző gameplay trailerekben megcsodálhattuk, de a teljes next-gen potenciálját eddig még nem mutatta meg. Tegnap az Nvidia bemutatta a 30-as sorozatú kártyáit és mint kiderült, a Cyberpunk 2077 teljes mértékben kihasználja majd az új kártyák képességeit.

A legdrágább next-gen Nvidia kártya, a várhatóan magyar áron közel félmillióba kerülő RTX 3090 már 8K felbontásra és ezzel párhuzamosan 60 frame per sec képfrissítésre is képes és bár az alant látható Youtube videót még „csak” 4K-s maximális felbontásban töltötte fel a CD Projekt, de speciális, csak az újgenerációs videokártyákon látható effektusokat már szépen bemutatják a játékon belül.

Hozzá kell egyébként tenni, hogy ez a játék ideális a különféle ray tracing és más megvilágítási, illetve valós idejű tükröződési effektusok bemutatásában, hiszen Night City jövőbeli városa tele van különféle színekben pompázó neonfényekkel, vagy és az utcakövön elterülő pocsolyákkal, amelyekben nagyszerűen érvényesülnek ezeknél a látványelemeknél. Emellett a puskák, gépfegyverek torkolattüze, a füst- és a valós idejű árnyeffektusok is nagyon ott vannak a szeren.

Természetesen emellett a játék támogatja a DLSS technológiát is, amely nem is olyan régóta már az GeForce Now része is, így azoknak a PC-s játékosoknak sem kell majd feltétlen panaszkodniuk, akiknek ugyan nincs pénzük az újgenerációs kártyára, de azért igazi nex-tgen minőségben szeretnének játszani a Cyberpunk 2077-tel ugyanis az Nvidia streaming szolgáltatása is támogatni fogja a Cyberpunk 2077-et.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu