Cyberpunk 2077: a merevlemezünk bírni fogja [VIDEO]

A CD Projekt cáfolja a pletykát, miszerint a várva-várt Cyberpunk 2077 nyílt világú RPG 200 GB-ot foglalna majd merevlemezünkön.

 

Az idei év kétségkívül egyik legjobban várt játéka a Cyberpunk 2077, így hát nem meglepő, ha a várakozó fanok között mindenféle pletykák szárnyra kelnek a játékról, annak univerzumáról, játékmenetéről, vagy technikai oldaláról. Anélkül, hogy ezekbe most részletesebben belemennénk, egy bizonyos pletykát ki kell emelnünk: a Reddit egyik legforróbb témája jelenleg, hogy a CD Projekt nyílt világú szerepjátéka talán 200 GB-nyi helyet foglal majd.

 

 

 

Sajnos el kellett fogadnunk mostanra, hogy kedvenc modern játékaink telepítendő fájljai óriási méretűre duzzadtak, de azért a 200 GB már valóban aggasztó lehet sokaknak. Nagy szerencsénkre jött is a cáfolat: Marcin Momot, a lengyel csapat képviseletében személyes Twitter-accountján mondta azt, hogy nem, ez a pletyka nem állja meg a helyét.

„Habár a Cyberpunk 2077 [PC-s] gépigénye még nem nyilvánosak (hamarosan azok is jönnek), szerettem volna tisztázni ezt a Redditen keringő témát. A játék nem foglal majd 200 GB-ot. A game a modern játékoknál megszokott mérettel bír majd.” – feltételezhetjük, hogy ez úgy 50-100 GB-ot jelent majd.

Hát, mivel egyelőre nem ismerjük a minimum és ajánlott Cyberpunk 2077 gépigényeket, így maradunk annál a trailernél, amit az Nvidia 3000-es szériájú kártyái kapcsán adtak ki:

 

 

 

Ezek az újonnan bejelentett GPU-k lehetővé teszik a neon- és egyéb fények látványos és részletes visszatükröződését bármely felületről Night City-ben, köszönhetően a Ray tracingnek, emellett pedig sokkal optimalizáltabban fut majd a játék a DLSS renderelés alkalmazása folytán. A játék több halasztás után érkezik november 19.-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Google Stadia-ra, PS5-re és Xbox Series X-re is jönni fog majd.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu